Μπλόκο Ανεμώτιας και αποκλεισμός Αίγειρου!

17/09/2017 - 18:38 Τελευταία τροποποίηση στις 17/09/2017 - 19:48

Με τον πρόωρο αποκλεισμό του Αίγειρου Μυστεγνών από το θεσμό να... ξεχωρίζει στη δεύτερη ημέρα αγώνων για το Κύπελλο της Λέσβου, το ειστήριο για την επόμενη φάση πήραν ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, ο Πολιχνίτος και ο Μεσότοπος. Νοκ άουτ από τη συνέχεια, πέραν του Αίγειρου, έμειναν ο Ορφέας Κεραμειών και ο Ταξιάρχης Μανταμάδου.

Α' Φάση (16-17/9)

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αίγειρος Μυστεγνών 2-0 (0-0)
Κουκούλας, Μπάλιακα, Καρμοίρης - "Κώστας Κεντέρης" Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Σταθάκης

Σε ένα κατάμεστο "Κ. Κεντέρης", το πιο δυνατό ζευγάρι που έβγαλε η κληρωτίδα για τις πρώτες φάσεις του Κυπέλλου, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας. Κάτω από αφόρητη ζέστη, οι δύο -φανερά ακόμη- ανέτοιμες ομάδες, προσπάθησαν φιλότιμα να δείξουν από τώρα κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους, χωρίς όμως πραγματικά να μπορέσουν να ικανοποιήσουν το κοινό. Ο Ατρόμητος όμως, έδειξε φοβερή προσήλωση και πίστη ότι μπορούσε να πάρει τη νίκη-πρόκριση και κατάφερε να πετύχει την έκπληξη της αγωνιστικής, αποκλείοντας πρόωρα τον φιλόδοξο και φέτος Αίγειρο Μυστεγνών. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Αίγειρος είχε τις καλύτερες στιγμές, ακολούθησε το δεύτερο 45λεπτο με τον Ατρόμητο να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Αίγειρος την ίδια ώρα ήταν φλύαρος επιθετικά και αυτή τη φλυαρία τιμώρησε στο 65ο λεπτό η ομάδα της Ανεμώτιας, με το γκολ του Χατζημαδιαμαντή, μετά από μία σέντρα - σουτ που κόντραρε σε αμυντικό και πήρε περίεργη τροχιά, με τον Πουρή να μην μπορεί να αντιδράσει και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα με τη βοήθεια του δεξιού δοκαριού. Ο Αίγειρος τα είχε χαμένα, αδυνατώντας να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και ο Aτρόμητος, ιδιαίτερα αποτελεσματικός και στην κόντρα επίθεση, έφτασε στο 80' στο 2-0, τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση. Σκόρερ ο Γρούβας σε τετ α τετ μετά από ασίστ κεφαλιά του Χατζηδιαμαντή. Οι γηπεδούχοι που πήραν μία μεγάλη πρόκριση, έπαιξαν μάλιστα στα τελευταία λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ζαφειρίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο Αίγειρος παρότι δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες, δεν σκόραρε, με το 2-0 να μένει ως το τέλος.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

Ορφέας Κεραμειών-Α.Ο. Πολιχνίτου 0-3 (0-3)
Συβρής, Βασιλακάκης, Πούλος - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Εύκολο έργο είχε τελικά ο Πολιχνίτος μέσα στα Λουτρά, καταφέρνοντας να καθαρίσει ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση μέσα σε μισή μόλις ώρα αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν να προηγηθούν στο 25΄με γκολ του Ιωάννη Αλεξίου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Νικέλης έγραψε το 0-2 για να τελειώσει πρόωρα το ενδιαφέρον για την τελική έκβαση του αγώνα, για να ολοκληρώσει τη δουλειά στο 40΄ο Άγγελος Αλεξίου με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ. Αφού κατάφερε χωρίς υπερβολή να ντριμπλάρει προηγουμένως σχεδόν όλη την άμυνα της ομάδας των Κεραμειών, πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-3...

 

Ταξιάρχης Μανταμάδου- Μεσότοπος 1-2 (1-0)
Πατσατζής, Οικονόμου, Φαναρτζής - Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μεσότοπος πήρε τη νίκη πρόκριση μέσα στο Μανταμάδο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5΄ με ένα μακρινό σουτ που έπιασε στον ύπνο τους πάντες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ανάγκασε την ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή να... "τρέξει" για να επιβιώσει. Και παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η δικαίωση ήρθε στο δεύτερο. Όταν και ο Δήμος αρχικά ισοφάρισε για να πετύχει την ολική ανατροπή ο Μπράκουλα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η εξαιρετική εμφάνιση του 15χρονου Ταξιάρχη Παλιούρα με τη φανέλα του ΑΟΜ, αλλά ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Μανταμάδου...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey