Έκλεψε τις εντυπώσεις η Ακαδημία Ατρόμητου Ανεμώτιας! [pics]

17/09/2017 - 19:53 Τελευταία τροποποίηση στις 17/09/2017 - 20:17

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Ατρόμητος Ανεμώτιας λειτουργεί για πρώτη φορά την Ακαδημία του και τα πρώτα δείγματα ήταν εντυπωσιακά, στο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής εκεί όπου η ανδρική ομάδα πήρε σημαντική πρόκριση κόντρα στον Αίγειρο Μυστεγνων με 2-0, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Λέσβου.

Οι άνθρωποι της Ακαδημίας του Ατρόμητου Ανεμώτιας είχαν φροντίσει ώστε οι μικροί αθλητές του συλλόγου να βρίσκονται στο γήπεδο, φορώντας τις νέες τους εμφανίσεις. Μάλιστα, τα παιδιά συνόδευσαν τους μεγάλους κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, σε μια εικόνα πολύ όμορφη, που έφερε και αρκετούς γονείς στις εξέδρες.

Το γηπεδο γέμισε παιδικά χαμόγελα πριν τη σέντρα, ενώ από τα μεγάφωνα ακουγόταν ηχητικό μήνυμα για το νέο ξεκίνημα της Ακαδημίας, υπό το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων. Μετά τις καθιερωμένες φωτογραφίες, τα μικρά παιδιά ανέβηκαν στην εξέδρα, παρακολουθώντας τη μεγάλη νίκη-πρόκριση του Ατρόμητου Ανεμώτιας, φωνάζοντας μάλιστα και συνθήματα, δίνοντας έναν πολύ ιδιαίτερο τόνο στην αναμέτρηση.

Αναμφίβολα, η Ακαδημία του Ατρόμητου Ανεμώτιας δείχνει να κερδίζει το "στοίχημα" από την έναρξη της λειτουργίας της, με σημαντικό αριθμό παιδιών να συμμετέχουν στις προπονήσεις από την ευρύτερη περιοχή του Λεκανοπεδίου Καλλονής, σε μια προσπάθεια που πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Σχολής του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη.

Ο φωτογραφικός φακός του "SL" κατέγραψε όμορφες εικόνες στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης"... 

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey