Στις λεπτομέρειες η πρόκριση

24/09/2017 - 18:15 Τελευταία τροποποίηση στις 25/09/2017 - 12:25

Μπορεί το Σάββατο τα φαβορί να επικράτησαν εύκολα στα πρώτα ματς της Β' Φάσης του Κυπέλλου Λέσβου, το απόγευμα της Κυριακής ωστόσο τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. 

Αχιλλέας Πέτρας-Μεσότοπος 1-2 (0-1)
Γήπεδο Πέτρας
Μποντάκης, Οικονόμου, Τσογγάρη
Παρατηρητής αγώνα: Φιλιππόπουλος

Ο Αχιλλέας Πέτρας μπήκε πολύ δυνατά και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί κόντρα στον Μεσότοπο, έχοντας κλασικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι στο πρώτο τέταρτο. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ισορροπούν στη συνέχεια, κέρδισαν πέναλτι και προηγήθηκαν με τον Αλαγιάννη, που το εκτέλεσε εύστοχα. Η ομάδα του Θόδωρου Γιακαλή ζήτησε και δεύτερο πέναλτι λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά ο διαιτητής Μποντάκης έδωσε συνέχεια στο ματς. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Μεσότοπος είχε δοκάρι με τον Δήμου και αμέσως μετά ο Αχιλλέας ισοφάρισε με τέρμα που σημείωσε ο Άρης Νούρτσε. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και για δεύτερο γκολ μετά την ισοφάριση, αλλά τελικά αυτό το πέτυχε ο Μεσότοπος με τη σρυσή αλλαγή του, τον Μπριλάκη που λίγο πριν το τέλος πέτυχε το 1-2 και αμέσως έγινε ξανά αλλαγή, αφού αγωνίστηκε παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης-πρόκρισης του Μεσοτόπου ο Μπάμπης Κουτσέλλης.

Πολιχνίτος-Αρίων Μήθυμνας 1-0παρ. 0-0 (0-0)
Γήπεδο Πολιχνίτου
Βλουτέλλης, Βουλγαρέλλης, Μεστρός
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Ο Πολιχνίτος ήταν ανώτερος, χάνοντας πολλές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, αλλά ο Αρίων Μήθυμνας διατήρησε το μηδέν παθητικό και έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να αλλάξει κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού, αλλά στο 117' ο Ξινός έμελλε να χαρίσει τη νίκη και μαζί την πρόκριση στον Πολιχνίτο, που κέρδισε τελικά αγχωτικά με 1-0.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αναγέννηση Γέρας 0-1 (0-0)
Γήπεδο Κάτω Τρίτους
Βασιλακάκης, Κακαδέλλης, Συβρής
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βλάμη, μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα, ήταν αρκετή για να κρίνει τελικά και το νικητή. Η Αναγέννηση Γέρας πήρε την πρόκριση με 0-1 κόβτρα στον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους, ο οποίος απέδειξε ότι θα αποτελέσει σκληρό καρύδι στην έδρα του. 

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Όλυμπος Αγιάσου 2-1 (2-1)
Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Λέκκας, Λυρής, Φαναρτζής
Παρατηρητής αγώνα: Σταθάκης

Ανατροπή και μάλιστα μέσα στο πρώτο 45λεπτο σημείωσε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας κόντρα στον Όλυμπο, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα της Αγιάσου προηγήθηκε στο ξεκίνημα με σκόρερ τον Λάζαρο, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα με αυτογκόλ του Κατσαρού. Πριν την ανάπαυλα, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας έφτασε και στο 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γρούβα, υπόδειξη για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι. Μοιρασμένο το ματς, σε γενικές γραμμές στο δεύτερο μέρος, με τον Όλυμπο να μην τα παρατάει, παρά τις σημαντικές του απουσίες.

Αιγέας Πλωμαρίου-Αιολικός 0-3 (0-1)
«Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Κουκούλας, Μπάλιακα, Καρμίρης
Παρατηρητής αγώνα: Παπουτσέλλης

Με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο, κατά το οποίο ο Αιγέας ήταν πιο δραστήριος χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες, στη συνέχεια του αγώνα ο Αιολικος ήταν πολύ καλύτερος και επικράτησε απόλυτα δίκαια με 0-3. Το σκορ άνοιξε ο Μουδούρογλου με εντυπωσιακό πλασέ στο ημίωρο. Στην επανάληψη, η ομάδα του Πολλαετίδη ανέβασε ρυθμούς, εκμεταλλευόμενη και την κούραση των γηπεδούχων, φτάνοντας στο 0-2 με πλασέ του Λάσπατζη και στο τελικό 0-3 με νέο καταπληκτικό σουτ του Μουδούρογλου έξω από την περιοχή.

Ανδρονικάς Παρακοίλων- Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-2 (0-1)
Γήπεδο Παρακοίλων
Παντελαίων, Ψύλλος, Πούλος
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του, ο Διαγόρας επιβλήθηκε με 0-2 μέσα στο χωμάτινο γήπεδο των Παρακοίλων. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής προηγήθηκε με τον Μιχαλάκη στο πρώτο μέρος και σκόραρε το 0-2 με τον Αχείμαστο στα μισά της επανάληψης. Οι παίκτες του Χρήστου Πελέκη σημάδεψαν και τρεις φορές τα δοκάρια του Ανδρονικά.

Φωτογραφία | kalloninews.gr 

Αρίων Παλαιοκήπου-Αετός Λουτρών 0-6 (0-2)
Γήπεδο Παπάδου
Λυρής, Βασιλακάκης, Κακαδέλλης
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Καμία αντίσταση δε συνάντησε ο Αετός Λουτρών, που κέρδισε με 0-6 τον Αρίωνα Παλαιοκήπου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ των Κροτσίδα και Μουτζούρης στο πρώτο 45λεπτο και στην επανάληψη σκόραραν ακόμα τέσσερα γκολ με τους Κροτσίδα, Μαρμαλέκα, Κούτσα και Βασιλέλλη.

Φίλια-Απόλλων Δαφίων 0-4 (0-1)
Γήπεδο Φίλιας
Βουρανής, Μεστρός, Φαναρτζής
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Απόλλων Δαφίων μέσα στη Φίλια, νικώντας με 0-4. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 χάρη σε γκολ του Νερατζή και πέτυχαν τρία ακόμη γκολ στο δεύτερο μέρος με γκολ των Νερατζή, Κόνδυλα και Πλουμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey