Εύκολα ο Διαγόρας, στην παράταση ο Αιολικός, στα πέναλτι ο Μεσότοπος!

25/10/2017 - 16:35 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2017 - 23:47

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, που προκρίθηκε επί της Αναγέννησης Γέρας (0-4), σε αντίθεση με τον Αιολικό που «κόλλησε» απέναντι στον Αετό στα Λουτρά, κατακτώντας την πρόκριση στην παράταση. Τέλος, στα πέναλτι πέρασε ο Μεσότοπος μέσα στον Πολιχνίτο, ενώ την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα ο τελευταίος προημιτελικός ανάμεσα σε Απόλλωνα Δαφίων και Ατρόμητο Ανεμώτιας, στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής (ξεκίνησε στις 17:30). 

Αναγέννηση Γέρας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-4 (0-1)
Γήπεδο Παπάδου
Κουκούλας, Μπάλιακα, Μεστρός
Παρατηρητές: Παπουτσέλλης, Κουρσουμπάς

Εύκολο πέρασμα έκανε ο Διαγόρας από το Γήπεδο Παπάδου, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης απέναντι στην Αναγέννηση Γέρας με σκορ 0-4. Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη πήρε προβάδισμα με κεφαλιά του Κατσάμπα στο 25ο λεπτό και με το 0-1 πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Τσομπανέλλης έγραψε με σουτ το 0-2 (53'), ενώ με όμορφη ατομική προσπάθεια και ψύχραιμο πλασέ στο 73' ο Αλέξης Τοπάλι πέτυχε το τρίτο γκολ του Διαγόρα. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Κατσάμπας, λίγο πριν τη λήξη. 

Αετός Λουτρών-Αιολικός 0-3 παρ. 0-0 (0-0) 
Γήπεδο Λουτρών
Βλουτέλλης, Πατσατζής, Καρμίρης
Παρατηρητές: Ντουνιάς, Μαρμαλέκας

Προβληματικός ξανά ο Αιολικός, χρειάστηκε την παράταση για να λυγίσει τον μαχητικό Αετό Λουτρών | Νίκος Λαγουτάρης

Ο Αιολικός τα βρήκε... σκούρα με αντίπαλο τον Αετό Λουτρών και αφού δεν σκόραρε στην κανονική διάρκεια, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί η ομάδα του Γιάννη Πολλαετίδη κατόρθωσε να σκοράρει στο 96' με καταπληκτικό σουτ του Λάσπατζη από τη γωνία της περιοχής. Ο Αετός Λουτρών ζήτησε πέναλτι στο 117' σε μαρκάρισμα του Κεσίδη πάνω στον Κούτσα, αλλά ο διαιτητής Βλουτέλλης έδωσε συνέχεια στο ματς. Είχε προηγηθεί χαμένο τετ α τετ για τον Αιολικό με τον Μπουρού, ο οποίος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Παυλή.

Ο Αετός Λουτρών στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στον Αιολικό, παρότι τους χωρίζει μια κατηγορία | Νίκος Λαγουτάρης

Στο 119' όμως, ο Μπουρούς πήρε τη... ρεβάνς, σκοράροντας με ψύχραιμο πλασέ, σε μια φάση για την οποία οι γηπεδούχοι ζήτησαν οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις ο Ευαγγέλου απείλησε με κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ και ο Κουρβανιός είχε αδύναμο πλασέ, το οποίο μπλόκαρε ο Ζαχαρής. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Μουδούρογλου, με μια αψυχολόγητη ενέργεια, κλότσησε εκτός φάσης τον Κροτσίδα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα και να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία! Στη φάση που ακολούθησε, ο Λαμπράκης σκόραρε το 0-3 με σουτ.

Πολιχνίτος-Μεσότοπος 3-5 πεν. 2-2 παρ. (0-0)
Γήπεδο Πολιχνίτου
Δουκάκης, Βασιλακάκης, Κακαδέλλης
Παρατηρητής: Ανεμός

© Ραφαήλ Πατσατζής

Μοιρασμένο ματς στον Πολιχνίτο, όπου η ομώνυμη ομάδα έχει οδηγήσει το ματς με τον Μεσότοπο στην παράταση! Η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή προηγήθηκε στο β' μέρος με γκολ του Χατζησπύρου, αλλά οι παίκτες του Στρατή Αλεξίου έφεραν το ματς στα ίσα στο 87ο λεπτό με γκολ του Σταμογιώργου. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο έξτρα μισάωρο, με τον Πολιχνίτο να παίρνει προβάδισμα χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Π. Αλεξίου, μετά από ανατροπή του Σταμογιώργου εντός περιοχής. Λίγο αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν επίσης πέναλτι, όμως ο Αλαγιάννης αστόχησε. Οι παίκτες του Γιακαλή δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν σε 2-2 με όμορφη κεφαλιά του Χατζησπύρου, στέλνοντας το ματς στα πέναλτι. Εκεί, με την ψυχολογία υπέρ του ο Μεσότοπος πήρε την πρόκριση ευστοχώντας με τους Κουτσέλλη, Αλαγιάννη, Λ. Βασίλα, Τσατσάκη και Χατζησοπύρο. Ο Πολιχνίτος σκόραρε με τους Αγγ. Αλεξίου, Σταμογιώργο και Π. Αλεξίου, όμως ο Σταματίου είδε τον τερματοφύλακα Πατράκη να αποκρούει (η μπάλα προσέκρουσε μετά και στο δοκάρι), με την πρόκριση να καταλήγει στον Μεσότοπο!

Απόλλων Δαφίων-Ατρόμητος Ανεμώτιας 2-4 (1-1)
Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Παντελαίων, Μποντάκης, Καραμπάσης
Παρατηρητές: Φιλιππόπουλος, Σταμπουλής

Πολύς κόσμος στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής και εξαιρετική ατμόσφαιρα | © kalloninews.gr

Το πρώτο ημίχρονο στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" ολοκληρώθηκε με το σκορ ισόπαλο στο 1-1, σε ένα ματς με καλό ρυθμό, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο από τη δυνατή βροχή που προηγήθηκε στο Λεκανοπέδιο της Καλλονής. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας προηγήθηκε με γκολ του Κριτσωτάκη μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά ο Απόλλων Δαφίων ισοφάρισε με τον Νερατζή στο 13' και οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Χαρές και πανηγύρια στον Ατρόμητο Ανεμώτιας, που φλερτάρει πλέον με τον τελικό | © kalloninews.gr

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του και με τον Ζαφειρίου στο 65ο λεπτό πήρε ξανά προβάδισμα με 1-2, πιέζοντας και τρίτο γκολ. Ωστόσο, ο Απόλλων Δαφίων κατόρθωσε να ισοφαρίσει εκ νέου, κερδίζοντας πέναλτι σε μια κόντρα επίθεση σε ανατροπή του Κονδύλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουτλής στο 77ο λεπτό, κάνοντας το 2-2. Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ. Κι αυτό γιατί ο Σεφουλάι πέτυχε αμέσως το 2-3 στο 79' και ο Χατζηδιαμαντής προς τη λήξη διαμόρφωσε το τελικό 2-4 στο 88ο λεπτό. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey