«Τσέκαρε» εισιτήριο και ο Ατρόμητος Ανεμώτιας!

25/10/2017 - 19:36 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2017 - 19:39

Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας είναι η τέταρτη και τελευταία ομάδα, που "τσέκαρε" εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Λέσβου, εκεί όπου προκρίθηκαν νωρίτερα Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, Αιολικός και Μεσότοπος.

Απόλλων Δαφίων-Ατρόμητος Ανεμώτιας 2-4 (1-1)
Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Παντελαίων, Μποντάκης, Καραμπάσης
Παρατηρητές: Φιλιππόπουλος, Σταμπουλής

Πολύς κόσμος στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής και εξαιρετική ατμόσφαιρα | © kalloninews.gr

Το πρώτο ημίχρονο στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" ολοκληρώθηκε με το σκορ ισόπαλο στο 1-1, σε ένα ματς με καλό ρυθμό, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο από τη δυνατή βροχή που προηγήθηκε στο Λεκανοπέδιο της Καλλονής. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας προηγήθηκε με γκολ του Κριτσωτάκη μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά ο Απόλλων Δαφίων ισοφάρισε με τον Νερατζή στο 13' και οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Χαρές και πανηγύρια στον Ατρόμητο Ανεμώτιας, που φλερτάρει πλέον με τον τελικό | © kalloninews.gr

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του και με τον Ζαφειρίου στο 65ο λεπτό πήρε ξανά προβάδισμα με 1-2, πιέζοντας και τρίτο γκολ. Ωστόσο, ο Απόλλων Δαφίων κατόρθωσε να ισοφαρίσει εκ νέου, κερδίζοντας πέναλτι σε μια κόντρα επίθεση σε ανατροπή του Κονδύλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουτλής στο 77ο λεπτό, κάνοντας το 2-2. Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ. Κι αυτό γιατί ο Σεφουλάι πέτυχε αμέσως το 2-3 στο 79' και ο Χατζηδιαμαντής προς τη λήξη διαμόρφωσε το τελικό 2-4 στο 88ο λεπτό. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey