Παρέμβαση Ψαρρόπουλου για τα εξοδολόγια!

25/10/2017 - 20:12 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2017 - 20:33

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν την έναρξη των δύο προημιτελικών του Κυπέλλου Λέσβου, στους οποίους αγωνίζονταν οι δύο εκπρόσωποι του νησιού στη Γ' Εθνική, Διαγόρας και Αιολικός.

Οι γηπεδούχες ομάδες διαπίστωσαν ότι τα εξοδολόγια διαιτησίας ήταν υπέρογκα, σε σχέση με τους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος. Αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι οι διαιτητές των δύο αυτών αναμετρήσεων είχαν χρεώσει αμοιβή Γ' Εθνικής και όχι Α' ΕΠΣ Λέσβου, με αποτέλεσμα Αναγέννηση Γέρας και Αετός Λουτρών να βρεθούν προ εκπλήξεως πριν τη σέντρα, βάζοντας αναγκαστικά βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μάλιστα έκαναν τα σχετικά τους παράπονα προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρο Ψαρρόπουλο κι εκείνος έκπληκτος, ανέλαβε να λύσει την παρεξήγηση.

Μιλώντας αποκλειστικά στο "SL", ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης επεσήμανε: "Πληροφορήθηκα από τις ομάδες για τα αυξημένα εξοδολόγια διαιτησίας που κλήθηκαν να πληρώσουν. Είναι μια παρανόηση των διαιτητών, που θεώρησαν ότι αυτό που ίσχυε παλαιότερα με βάση τον κανονισμό, έπρεπε να εφαρμοστεί και σε αυτές τις περιπτώσεις στο Κύπελλο. Όμως η συγκεκριμένη διάταξη δεν ισχύει πλέον. Για το λόγο αυτό επικοινώνησα άμεσα με τον Στρατή Παπουτσέλλη και ζήτησα να επιστραφεί η διαφορά των εξοδολογίων στις ομάδες, χρεώνοντας όσα και στο τοπικό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας."

Τελικά, παρά την... απομάκρυνση από το ταμείο, το λάθος αναγνωρίστηκε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey