Ώρα τελικού!

31/01/2018 - 14:38 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2018 - 14:40

Αιολικός και Ατρόμητος Ανεμώτιας μονομαχούν σήμερα το απόγευμα στον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου για το τρόπαιο της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Ο νοκ άουτ αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων.

Τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, με τον Αιολικό να εκπροσωπεί την ΕΠΣ Λέσβου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον Ατρόμητο Ανεμώτιας να φιλοδοξεί πως μπορεί να καταφέρει κι εκείνος κάτι αντίστοιχο, διεκδικώντας το φετινό τίτλο στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

Για να φτάσει ως εδώ ο Αιολικός απέκλεισε στα ημιτελικά τον έτερο εκπρόσωπο του νησιού στη Γ’ Εθνική, Διαγόρα, στην Αγία Παρασκευή (0-1) και στα προημιτελικά τον Αιγέα μέσα στο Πλωμάρι (0-3).

Από την άλλη μεριά, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας έχει αποδείξει φέτος ότι η πορεία του  στη διοργάνωση μπορεί να μην ήταν εύκολη, αλλά ήταν άκρως επιτυχημένη. Απέκλεισε αρχικά στην Α’ Φάση τον Αίγειρο Μυστεγνών μέσα στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής (2-1) και εν συνεχεία στο ίδιο γήπεδο τον Όλυμπο Αγιάσου (2-1) στη Β’ Φάση. Στα προημιτελικά, κέρδισε τυπικά εκτός έδρας τον Απόλλωνα Δαφίων (2-4) και στα ημιτελικά απέκλεισε στα πέναλτι τον ΑΟ Μεσοτόπου στην Αγία Παρασκευή (1-1, 5-6πεν.).

Να σημειωθεί ότι ο Αιολικός διεκδικεί φέτος με αξιώσεις ένα ακόμα τρόπαιο στην πλούσια από κατακτήσεις ιστορία του. Είναι χαρακτηριστικό πως αν τα καταφέρει φέτος απέναντι στον Ατρόμητο Ανεμώτιας και μετ’ έπειτα κόντρα στον Κυπελλούχο Λήμνου, αυτή θα είναι η 6η φορά τα τελευταία 8 χρόνια, αφού ενδιάμεσα συμμετείχε και δύο φορές στο αντίστοιχο Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Για τον Ατρόμητο Ανεμώτιας πάντως, η σημερινή συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου Λέσβου, είναι η τρίτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πρώτη παρουσία ήταν τον Φεβρουάριο του 2015 στην ήττα από τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής και η δεύτερη τον Φεβρουάριο του 2016 στην ήττα από τον Αιολικό στο Ενωσιακό της Θερμής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey