Στις 26/4 ο τελικός της ΕΠΣ Λέσβου

14/04/2015 - 15:15

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου αποφάσισε να ορίσει τον τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή σε επίπεδο Νομού, που θα εκπροσωπήσει την Ένωση στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Ο αγώνας, που είναι νοκ άουτ, θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη στις 26 Απριλίου, ημέρα Κυριακή, μεταξύ του τροπαιούχου Λέσβου Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και του αντίστοιχου της Λήμνου Ηρακλή Ατσικής. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο ομάδες έχουν... ανοικτούς λογαριασμούς από τον τελικό του Κυπέλλου, όταν οι Λημνιοί είχαν επικρατήσει στο γειτονικό νησί, με σκορ 2-1, κατακτώντας τον τίτλο.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως η ΕΠΣ Λέσβου έχει ζητήσει εγγράφως το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για τη διεξαγωγή του τελικού, αφού για τη συγκεκριμένη Κυριακή δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη κάποιος αγώνας στον "Ταρλά". Θεωρητικά, η ΑΕΛΚ θα αγωνιζόταν εντός έδρας, ωστόσο το παιχνίδι της με τον ΟΦΗ δε θα διεξαχθεί μετά την αποχώρηση των Κρητικών από το πρωτάθλημα της Super League. Βέβαια, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ, υπάρχει και παιχνίδι του Αιολικού εντός έδρας, με αντίπαλο την Καλαμάτα, αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι σήμερα αν θα πραγματοποιηθεί στον "Ταρλά" ή στο "Κώστας Κεντέρης". Από την ΕΠΣ Λέσβου πάντως, υπάρχει η ενημέρωση πως εάν ο τελικός δεν οριστεί στον "Ταρλά", επικρατέστερο γήπεδο για να τον φιλοξενήσει είναι το "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey