Κι όμως στον "Ταρλά" ο τελικός της ΕΠΣΛ!

22/04/2015 - 21:26 Τελευταία τροποποίηση στις 22/04/2015 - 22:42

Ραγδαίες εξελίξεις υπήρξαν στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, αναφορικά με την έδρα του τελικού της ΕΠΣ Λέσβου μεταξύ Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και Ηρακλή Ατσικής, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (26/4, 16:45).

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου με αίτημά της προς το Δήμο Λέσβου και κατ' επέκταση προς τη Super League ζητούσε εδώ και μέρες την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης για τη διεξαγωγή του υπέρ-τελικού του Νομού, ωστόσο η απάντηση του Συνεταιρισμού της Λίγκας ήταν αρνητική, παρά το γεγονός πως ο αγώνας της ΑΕΛΚ με τον ΟΦΗ δε θα πραγματοποιηθεί, αφού θα κριθεί στα χαρτιά. Αιτία για τη συγκεκριμένη απόφαση ήταν οι πιέσεις που ασκήθηκαν, ώστε να αγωνιστεί στον "Ταρλά" την ίδια ημέρα η ΑΕΛΚ Κ20, όπως και τελικώς ορίστηκε από τη διοργανώτρια.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ σήμερα κι ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου ήταν σε εξέλιξη, ο Δήμαρχος Σπύρος Γαληνός έχοντας συζήτηση επί του θέματος στο περιθώριο της συνεδρίασης με τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Κυριάκο Πετρέλλη, ενημερώθηκε για την έντονη δυσαρέσκεια της Ένωσης ως προς την απόφαση, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τον σπουδαιότερο σε επίπεδο Λέσβου και Λήμνου, κρίνοντας τον πρωταθλητή, που θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική. Η ΕΠΣΛ, μετά την αρνητική στάση της Super League, αναγκάστηκε το πρωί να ορίσει τον τελικό για το Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής, ωστόσο η παρέμβαση του Δημάρχου αποδείχθηκε καταλυτική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", ο Σπύρος Γαληνός ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΕΠΣΛ πως με δική του απόφαση ο υπέρ-τελικός θα διεξαχθεί στον "Ταρλά", τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "δε θα μας πει καμία Super League σε ποιο γήπεδο θα γίνει ο αγώνας". Μάλιστα, ζήτησε από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΛ Κυριάκο Πετρέλλη, που είναι παράλληλα και περιφερειακός σύμβουλος, να ενημερώσει την Ένωση πως θα πρέπει να ξεκινήσει αύριο το πρωί εκ νέου τη διαδικασία ορισμού του τελικού, στον "Ταρλά" και όχι στη Θερμή!

Οι πληροφορίες του "SL" αναφέρουν πως από το πρωί ήταν εντονότατη η δυσαρέσκεια που εξέφρασε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος, που είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε καυστική ανακοίνωση κατά παντός υπευθύνου, ζητώντας μέχρι και παραιτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους που κατέχουν θέσεις ευθύνης στη δημοτική αρχή. Τελικώς, με τη δυναμική παρέμβαση του Δημάρχου πριν από λίγα λεπτά επικράτησε η κοινή λογική και όλα δείχνουν πως ο τελικός ανάμεσα στους πρωταθλητές Λέσβου και Λήμνου θα διεξαχθεί στον "Ταρλά", στις 16:45 της Κυριακής, απόφαση που θα λάβει και επίσημο χαρακτήρα αύριο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey