Παρουσίασε Παπαδημητρίου ο Παλλεσβιακός

27/05/2015 - 18:24

Η διοίκηση του Παλλεσβιακού ανακοίνωσε την πρόσληψη του Θοδωρή Παπαδημητρίου στο τιμόνι της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Νίκου Μάτα για προσωπικούς λόγους.

Πριν λίγες ημέρες, σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του "Olympico" στη Νεάπολη, η διοίκηση του ιστορικού "Παλλέ" έδωσε και επίσημα το χρίσμα σε ένα ακόμα δικό της παιδί, τον Θοδωρή Παπαδημητρίου, που θα αναλάβει να οδηγήσει τον Παλλεσβιακό στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς, με υψηλότερους στόχους στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου.

Γέννημα - θρέμμα του "Παλλέ" ο Παπαδημητρίου, ανέδειξε το σπουδαίο του ταλέντο και μεταπήδησε στην Παιανία και τον Παναθηναϊκό, σε μια ιστορική μεταγραφή της τότε εποχής. Ο "Τεό" έχει κάτσει στους πάγκους αρκετών ομάδων στη Λέσβο, ενώ τελευταία του δουλειά ήταν στις Ακαδημίες της Αναγέννησης Γέρας. Πλέον, επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία, αναλαμβάνοντας τον Παλλεσβιακό, εκεί από όπου αναδείχθηκε.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Καρέκος ευχήθηκε κάθε καλό στη νέα αυτή συνεργασία, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι να πραγματοποιήσει μια πορεία ακόμα καλύτερη από την περσινή. Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου με τη σειρά του, υποσχέθηκε πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Εκτός της διοίκησης, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, που είχαν αμέσως μετά την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παράγοντες αλλά και το νέο προπονητή του Παλλεσβιακού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey