Παλαίμαχοι "Παλλέ" και Χίου στην Αγιάσο

23/06/2015 - 12:29 Τελευταία τροποποίηση στις 23/06/2015 - 12:53

Μετά το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Παλλεσβιακού πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο στο «Χριστοφείδιο» της Αγιάσου, φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα των Παλαιμάχων της Χίου, με σκοπό να στηριχθεί το κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης.

Πριν από το φιλικό η διοίκηση του Παλλεσβιακού τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τον αείμνηστο Σπύρο Πετράκη, καθώς και τους βετεράνους Γιάννη Δεμερτζή, Βάκη Μούρα και Στέλιο Σαμαρά. Παράλληλα, τιμήθηκε με κύπελλο και μετάλλια η ομάδα νέων του Παλλεσβιακού, που κατέκτησε την 3η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λέσβου.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, οι Χιώτες αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί, νικώντας με 4-2. Το σκορ άνοιξε ο Σέργης μετά από όμορφο συνδυασμό των Δάνδουλα και Κακούσιου, πετυχαίνοντας το 0-1 με κοντινό πλασέ. Ο ίδιος παίκτης λίγο μετά το ημίωρο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Χίου και με αυτό το σκορ πήγαν οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, ο "Παλλέ" ανασυντάχθηκε και παρά τις αποσυίες του κατάφερε να ισοφαρίσε σε 2-2 με τέρματα που σημείωσαν οι Καρακλάς (56') και Καμινής (73'). Όμως η χαρά των παικτών του Νίκου Μάτα κράτησε λίγο, αφού έξι λεπτά αργότερα ο Δάνδουλας με άψογο σουτ μετά από λάθος της άμυνας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-3. Λίγο αργότερα, ο ίδιος παίκτης με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Συνθέσεις

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ: Μπαλής, Βελούτσος, Μπαλτζής, Πατσέλλης, Τσαγκόζης, Ζορμπάς, Πιττός, Μπέντο, Καρακλάς, Νικολαρέλλης, Θ. Παπαδημητρίου. Έπαιξαν και οι: Αξαρλής, Παπαντής, Καμινής, Τσούρος, Μακρής, Βαφειώτης, Τραντάλης

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΧΙΟΥ: Γωνιάς, Φουστέρης, Τραυλός, Στάθης, Μανιτσούδης, Πανέρης, Πατούνας, Κακούσιος, Ρούσος, Δάνδουλας, Σέργης. Έπαιξαν και οι: Κοντούδης, Κουκούλης, Σταυρινούδης, Φιστές, Παλάβρας.

Διαιτητές του φιλικού αγώνα ήταν οι Παπουτσέλλης, Πατλάκας και Πελέκος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey