Επιτυχημένο το φιλικό για τον Παναγιώτη!

27/07/2015 - 12:50

Φιλικός αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Γήπεδο του Παπάδου, μεταξύ του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παλλεσβιακού και της ΑΕΛΚ Κ20, τα έσοδα του οποίου δόθηκαν στον νεαρό Παναγιώτη από τη Σύρο, που δίνει το δικό του αγώνα για τη ζωή.

Στο αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού, η ομάδα της Καλλονής την οποία προπονεί ο Χρήστος Πελέκης, που ήταν και ο εμπνευστής αυτού του φιλανθρωπικού παιχνιδιού, κέρδισε με σκορ 7-0, έχοντας σαφέστατα πολλές περισσότερες ανάσες. Τα γκολ σημείωσαν οι Αλέξανδρος Τοπάλι (3), Μόσχος (2), Σεφουλάϊ και Κυριάκου. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Πρωτούλης, Παράσχου, Τσόγκαρη.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις, ενώ στις δηλώσεις μετά το τέλος άπαντες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το σκοπό του αγώνα. 

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Πελέκης επεσήμανε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παλαίμαχους του Παλλεσβιακού, που έλαβαν μέρος στον αγώνα αυτόν. Εχουμε στη Σύρο ένα φίλο μας, τον Παναγιώτη, ο οποίος αντιμετωπίζει  σοβαρό προβλημα υγείας και με την σύμφωνη γνώμη διοίκησης και παλαιμάχων αποφασίσαμε πως έπρεπε να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που ενέκρινε τη διεξαγωγή του παιχνιδιού..."

Εκ μέρους των παλαιμάχων του Παλλεσβιακού, ο Δημήτρης Καρακλάς τόνισε: "O Σύλλογος μας δηλώνει "παρών" σε τέτοιες δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα. Αυτός εξάλλου είναι ο σκοπός για τον οποίο ιδρύθηκε, οπότε αυτό κάναμε και τώρα. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δώσαμε δύναμη και κουραγιο στον Παναγιώτη. Ευχή μας είναι να βγει νικητής απο τη δύσκολη δοκιμασία που περνά."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey