Ενθουσιασμός σε Απόλλωνα Βουναρακίου για το Δίκτυο Ακαδημιών ΠΑΟΚ

01/12/2015 - 13:58 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2015 - 14:27

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ένταξη του Απόλλωνα Βουναρακίου στο δίκτυο ακαδημιών του ΠΑΟΚ, όπως προέκυψε από την επίσκεψη των ιθυνόντων του "Δικεφάλλου του βορρά" στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο και του αγώνα με την ΑΕΛΚ για τη Super League. Η ακαδημία της πόλης μας απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης και μάλιστα ήδη, πολλά παιδιά ικανοποίησαν με την παρουσία τους στα αγωνιστικά τεστ, με την κλήση τους στο προσεχές μέλλον για προπονήσεις στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ να θεωρείται δεδομένη. Η δουλειά του Γιάννη Βόϊκου και των συνεργατών του αποδίδει καρπούς και η μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Βουναρακίου μεγαλώνει αισθητά χρόνο με το χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Βουναρακίου: "Το Δ.Σ. του συλλόγου μας και το τεχνικό μας επιτελείο ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση την απολύτως επιτυχημένη παρουσία και δράση του ΠΑΟΚ Akademy FC, το τριήμερο 28-30 Νοεμβρίου στη Μυτιλήνη.

Ο Απόλλων μας, περήφανος για την ένταξη του στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, υποδέχτηκε για πρώτη φορά επισήμως τους εκπρόσωπους - προπονητές του τμήματος scouting του ΠΑΟΚ, τους κυρίους Κωνστναίνο Μαλιούφα και Αλέκο Θεοδωρίδη, οι οποίοι μαζί με τον υπεύθυνο του Δικτύου Ακαδημιών του ΠΑΟΚ κύριο Κυριάκο Αλεξανδρίδη, ενημερώθηκαν αρχικώς από τους ιθύνοντες της ομάδας μας για θέματα που άπτονται της γενικότερης λειτουργίας του συλλόγου (διοικητικής-οργανωτικής-υποδομών).

Έπειτα, παρακολούθησαν σχολαστικά και με απολυτή επιμέλεια το πρόγραμμα προπονήσεων, καθώς και το φιλικό τουρνουά επίδειξης στις 29/11 με τις προσκεκλημένες ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό και τελικώς έκριναν με άκρως κολακευτικά σχόλια το έργο της ακαδημίας μας, τη φιλοσοφία και λειτουργία που διέπει τον σύλλογο μας και τη διαρκώς αγωνιστική εξέλιξη των παιδιών μας και ιδιαιτέρως των αγωνιστικών τμημάτων μας (τζούνιορ - προπαιδικό - παιδικό).
 
 
Ως επιστέγασμα αυτών των δράσεων - όνειρο και πρόκληση για όλους μας μικρούς και μεγάλους στο σύλλογο μας -  οι scouters του ΠΑΟΚ ήδη ξεχώρισαν ορισμένα παιδιά μας και μας ανακοίνωσαν την προεπιλογή αυτών για προπονήσεις στα αντίστοιχα φημισμένα πανελλαδικώς -και όχι μόνο- τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και γιατί όχι τη μελλοντική ένταξη τους σε αυτά, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα παιδιά μας και την ομάδα μας. 
 
Ιδιαίτερη μνεία για εμάς και τα παιδιά μας αποτέλεσε και η παρουσία μας στην άφιξη της αποστολής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας του ΠΑΟΚ στο νησί μας για τον αγώνα της Super League με την Α.Ε.Λ.Κ.
 
 
Ευχαριστούμε τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ και το τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών αυτού για την εμπιστοσύνη τους προς το σύλλογο μας και προσδοκούμε σε ανάλογη συνέχεια στην όμορφη αθλητική και ανθρώπινη συνεργασία μας που μόλις ξεκίνησε!
 
 
Τέλος, να ευχαριστήσουμε και δημόσια τις ομάδες - ακαδημίες με τα παιδιά τους (ΑΙΓΕΑΣ Πλωμαρίου - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Αγιάσου - ΕΡΜΗΣ Παμφίλων) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν στο προαναφερόμενο τουρνουά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι βίωσαν μια όμορφη ποδοσφαιρική εμπειρία, που σίγουρα θα την επαναλάβουμε σύντομα. Ανάλογες και οι ευχαριστίες μας στο διαιτητικό τρίο, που εθελοντικά πρόσφερε τις υπηρεσίες του και συνέβαλε στα μέγιστα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
 
Εκ του Δ.Σ.
Απόλλωνα Βουναρακίου"
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey