Τρίτος σερί τίτλος για Οδυσσέα Ελύτη στους νέους!

27/04/2016 - 11:42

Πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος νέων, με μεγάλο νικητή τον Οδυσσέα Ελύτη, ο οποίος θριάμβευσε επί του Αιγέα Πλωμαρίου με σκορ 4-0, στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής.

Οι δύο ομάδες είχαν ισοβαθμήσει στην κορυφή του πίνακα στην κανονική διάρκεια, μετρώντας δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα μεταξύ τους ματς, αλλά λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων ο Οδυσσέας Ελύτης αγωνίστηκε με το πλεονέκτημα της έδρας στον τελικό.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο πρώτο 45λεπτο και ο Αιγέας θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στα πρώτα λεπτά, έχοντας δοκάρι. Ωστόσο η αναγκαστική αλλαγή του Βελούτσου αποσυντόνισε την ομάδα του Πλωμαρίου, με το 0-0 πάντως να μένει ως την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, ο Αιγέας βρέθηκε να αγωνίζεται με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ματζουράνη, ο οποίος αντίκρισε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση αντιπάλου. Λίγα λεπτά μετά, ο Μαρίνος άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ και η συνέχεια ήταν απολαυστική για τον Οδυσσέα Ελύτη, που πέτυχε τρία ακόμα γκολ, δύο με τον Παπουτσιδέλλη (69’ και 80’ και ενδιάμεσα με τον Σφαμιδάκη (75’).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εξέδρες στο Ενωσιακό της Θερμής ήταν κατάμεστες, καθώς επίσης και ότι ο τίτλος αυτός είναι ο τρίτος συνεχόμενος για την ομάδα του Οδυσσέα Ελύτη στην κατηγορία των νέων!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey