Στη Μυτιλήνη ο "τυπάρας" Καραγκούνης

18/05/2016 - 12:50

Τη Λέσβο επισκέπτεται σήμερα ο Γιώργος Καραγκούνης και πριν από λίγη ώρα βρέθηκε μάλιστα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Μιχάλη Ταμβακέλλη και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Αφορμή για την επίσκεψη του ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας αποτέλεσε το φιλικό που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς ανάμεσα στους παλαιμάχους του Παλλεσβιακού και την ομάδα του Euro 2004, που σήκωσε το τρόπαιο στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, ο αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα διεξαχθεί στον "Ταρλά" στις 7 Ιουνίου και ο Γιώργος Καραγκούνης αφίχθηκε στη Μυτιλήνη με σκοπό να διευθετήσει τις τελευταίες σημαντικές λεπτομέρειες πριν την έλευση των "κουρσάρων" του "πειρατικού", που έκανε πριν από 12 χρόνια όλη τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παραμιλά, βιώνοντας πραγματικό σοκ και δέος σε Οπόρτο, Φάρο και Λισαβώνα!

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε ευρεία συνάντηση στο Παλιό Δημαρχείο με το τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό και τον Γιώργο Καραγκούνη, παρουσία επίσης του Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παλλεσβιακού, Παναγιώτη Ζορμπά, των μελών του συλλόγου, Παναγιώτη Πιττού και & Αργύρη Τσούρου, του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Χάρη Γραμμού, των χορηγών, Νίκου Σάκκου και Μάρκου Λαγού του Ομίλου Follie Follie Group, του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού, Πολιτισμού Τουρισμού Δήμου Λέσβου, Μιχάλη Ταμβακέλλη και της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Αθηνάς Ιωσηφέλλη.

Συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ των Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού και της Εθνικής Ελλάδος, που κατέκτησε το Euro 2004, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου.  

Ο κ. Γαληνός, καλωσόρισε τον Γιώργο Καραγκούνη και στο πρόσωπο του ευχαρίστησε θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος του 2004, για την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, που δείχνει όχι μόνο την υψηλή ποδοσφαιρική τους αξία, αλλά και το μεγαλείο ψυχής και ανθρωπιστικής προσφοράς που διαθέτουν. Επίσης συνεχάρη του Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές του Παλλεσβιακού για την ποδοσφαιρική τους πορεία και τη συνεχή κοινωνική τους προσφορά, καθώς και τους χορηγούς του αγώνα, τονίζοντας ότι ο Δήμος Λέσβου στηρίζει ενεργά το φιλανθρωπικό αυτό ποδοσφαιρικό αγώνα. Κάλεσε μάλιστα τους Λέσβιους να στηρίξουν με την παρουσία τους την όμορφη αυτή πρωτοβουλία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey