Συγκίνησαν Στρατής και Κατερίνα!

25/07/2016 - 13:22 Τελευταία τροποποίηση στις 25/07/2016 - 17:05

Ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά του λεσβιακού ποδοσφαίρου, ο Στρατής Διονυσάτος, παντρεύτηκε το Σάββατο την εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα Αγγελή στο Ι.Ν. Ταξιαρχών στο Καγιάνι, με συγγενείς και φίλους να μοιράζονται τη χαρά τους σε μια όμορφη τελετή.

Λίγο αργότερα ωστόσο, αυτό που ακολούθησε στον πρώτο χορό των νεόνυμφων προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους, αλλά κυρίως σε μερικούς από τους φίλους του ζεύγους που ήρθαν στη Λέσβο για την ξεχωριστή αυτή ημέρα του Στρατή και της Κατερίνας. Τι ακριβώς συνέβη; Κάτι αρκετά πρωτότυπο, που επιμελήθηκε το ζεύγος μαζί με τους υπεύθυνους εικονολήπτες της όλης βραδιάς, προκειμένου να καταφέρουν να "ακούσουν" τους στίχους του τραγουδιού που είχαν επιλέξει ακόμα και όσοι ανάμεσά τους είχαν προβλήματα ακοής.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τη μεγάλη περιπέτεια που περνά ο Στρατής από τον Απρίλιο του 2010, όταν στη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στο Πλωμάρι και ενώ είχε μόλις γίνει αλλαγή, τραυματίστηκε σοβαρά και στα δύο αυτιά από κροτίδα που "έσκασε" δίπλα του την ώρα που έλυνε τα κορδόνια του. Μια ανεγκέφαλη ενέργεια ενός μόνιμου οπλίτη στο Ελληνικό Στρατό, ο οποίος πέταξε (ή κλότσησε κατά... λάθος όπως αποφάνθηκε η στρατιωτική δικαιοσύνη), άλλαξε την καθημερινότητά του. Αλλά ο Στρατής, με τη συμπαράσταση και της Κατερίνας, βγήκε πολύ πιο δυνατός από όλη αυτή την περιπέτεια και όπως άλλωστε είχε δηλώσει σε μια εξαιρετική συνέντευξή του στην αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" πριν από δύο καλοκαίρια, έφτασε στο συμπέρασμα πως «ο αθλητισμός εσωκλείει όλο το μεγαλείο, που μπορεί να βγάλει η ψυχή σου».

Κι αυτό μέσα από την ενασχόλησή του με τον ΠΟΚ, τον Πανελλήνιο Όμιλο Κωφών, που έμελλε να τον... ταξιδέψει σε αθλητικούς δρόμους, τους οποίους ποτέ δεν είχε φανταστεί, κατακτώντας πρωτάθλημα Ελλάδας και δύο φορές το Champions League Κωφών, κερδίζοντας ωστόσο δυνατές φιλίες με τους συναθλητές του, για τους οποίους άλλωστε ο Στρατής και η Κατερίνα ετοίμασαν αυτή την έκπληξη! Απολαύστε την...

Στρατή και Κατερίνα, να ζήσετε μια ζωή ευτυχισμένη και πάντοτε να καταφέρνετε να συγκινείτε όσους σας αγαπούν...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey