Κέρδισε τις εντυπώσεις το Beach Soocer στη Σκάλα Καλλονής!

26/07/2016 - 14:50 Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2016 - 15:22

Το 1st Beach Soccer Tournament, αποτελεί απο το βράδυ της Παρασκευής(22/07) παρελθόν και στο μυαλό όλων, μια πανέμορφη ανάμνηση.

Το Postarw.gr, για πρώτη φορά έφερε στη Σκάλα Καλλονής μια συναρπαστική και διαφορετική διοργάνωση, η οποία διήρκεσε 2 εβδομάδες, μέχρι να βρούμε τον μεγάλο πρωταθλητή.

Αρχικά, 16 ομάδες, ξεκίνησαν απο την φάση των ομίλων, εκεί όπου οι καλύτεροι δυο του ομίλου, προκρίνονταν στους "8"!

 

 

Μετά την φάση των ομίλων, στις καλύτερες "8" ομάδες προκρίθηκαν OXY Team, Αμίγος, Stop&win, Περίπτερο Χ"κος, Να΄τη Πετιέται, CHRIS, Ροζ Πάνθηρες, Αθάνατοι.

Έτσι, προέκυψαν τα παρακάτω ζευγάρια:

Περίπτερο Χ''κος-Να'τη Πετιέται

Αθάνατοι-OXY Team

Ροζ Πάνθηρες-Αμίγος

CHRIS-Stop&win

Στη συνέχεια στους δυο ημιτελικούς βρέθηκαν:

Chris-ΟΧΥ Τeam

Αμίγος-Περίπτερο Χ''κος

Έτσι, την Παρασκευή, είχαμε δυο σπουδαία παιχνίδια για την τρίτη θέση αλλά και για τον πρωταθλητή. Εκεί, Αμίγος-CHRIS πάλευαν για τον τίτλο του πρωταθλητή και OXY-Περίπτερο Χ''κος για την τρίτη θέση.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η "ΑΜΙΓΟΣ" των Σκαρακάκη Σ., Σκαρακάκη Γ., Κριτσωτάκη, Χρόνη, Φιλιανού και Νάκε.

Στον μικρό τελικό, την τρίτη θέση κατέλαβε το Περίπτερο Χ''κος.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, αναδείχθηκε ο παίκτης του Περίπτερο Χ"κος, Μάκης Σαμπάνης, με 13 τέρματα, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον ιδιαίτερα αξιόμαχο Γρούβα του OXY Team.

Τα βραβεία όμως σε αυτή τη γιορτή δεν είχαν τελειωμό. Οι διοργανωτές έπειτα απο ψηφοφορία, ανέδειξαν καλύτερο παίκτη της διοργάνωσης τον Παναγιώτη Χρόνη, τον τερματοφύλακα των πρωταθλητών ΑΜΙΓΟΣ.

Παράλληλα όμως, "έτρεχε" και ένα παράλληλο πρωτάθλημα για παιδιά ηλικίας 10-15 ετών. Οι λιλιπούτειοι φίλοι του ποδοσφαίρου κέρδισαν το θερμότερο χειροκρότημα και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον. Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι "ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ" των Σκλαβενίτη, Μαμουρίδη, Κουνή και Καρίμαλη.

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας, περιελάμβανε και αγώνα γυναικών, ο οποίος προσέφερε στους θεατές 8 τέρματα και στιγμές απείρου κάλους!

Στη συνέχεια, ακολούθησε η εντυπωσιακή απονομή που άφησε με τις καλύτερες των εντυπώσεων τους 300 και πλέον θεατές που παρακολούθησαν τη διοργάνωση! Φυσικά, η βραδιά έκλεισε ιδανικά με το Beach Party το οποίο επιμελήθηκε το Postarw.gr στο Element Beach Bar!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey