Εντυπωσίασε στην Ισπανία ο Κεραμίδας

17/08/2016 - 20:11

Την ευκαιρία του στο εξωτερικό θα αναζητήσει ο Δημήτρης Κεραμίδας, που συμμετείχε σε δοκιμαστικά στην Ισπανία, εντυπωσιάζοντας προπονητές και μάνατζερς.

Ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛΚ Κ20 ταξίδεψε στην Αλμερία της Ισπανίας, για να λάβει μέρος σε ένα δοκιμαστικό camp, που διοργάνωσε η Fieldoo Company, από τις 7 έως τις 12 Αυγούστου.

Ο Κεραμίδας αγωνίστηκε βασικός στα δύο φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους την Κ19 της Malaga FC και μιας μικτής επαγγελματιών παικτών Κ19 της UD Almeria, στα οποία διακρίθηκε, καταφέρνοντας μάλιστα να βρεθεί στην τελική πεντάδα όσων ξεχώρισαν, μεταξύ συνολικά 32 παικτών από 24 διαφορετικές χώρες. Το επίτευγμά του αυτό γίνεται ακόμα σημαντικότερο, αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν ηλικιακά ο μικρότερος όλων των συμμετεχόντων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε το "SL", ο Δημήτρης Κεραμίδας αναμένεται να ξεκινήσει συνεργασία με τον Σλοβένο μάνατζερ Sanel Konjevic, ο οποίος έχει ήδη επαφές με ομάδες του εξωτερικού, ώστε ο 18χρονος ποδοσφαιριστής να βρει άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στη φωτογραφία, ο Δημήτρης Κεραμίδας διακρίνεται δεύτερος από αριστερά στην πάνω σειρά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey