Ψαρρόπουλος: "Διαφορές έχω μόνο στο ποδόσφαιρο" [audio]

28/11/2016 - 14:20 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2016 - 14:29

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο "Metropolis 95.5" και την εκπομπή «Στη Σέντρα», αναφερόμενος στο περιστατικό με την πυρκαγιά στο αυτοκίνητό του, τα ξημερώματα, στη Βαρειά.

Για το τι ακριβώς συνέβη: «Ήμουν στην καφετέρια και έβλεπα αγώνα. Γύρισα στο σπίτι γύρω στις 8 και στις 4 τα ξημερώματα μια γειτόνισσα χτύπησε την πόρτα και με ειδοποίησε ότι έπιασε φωτιά το αυτοκίνητο. Πήραμε πυροσβεστήρες, σβήσαμε τη φωτιά, ήρθε η πυροσβεστική και από εκεί και πέρα ψαχνόμαστε να δούμε τι γίνεται. Κάηκε ολοσχερώς η καμπίνα, προκλήθηκαν ζημιές στην καρότσα, ξαναήρθε η πυροσβεστική και πήρε ευρήματα».

Για το αν ήταν εμπρησμός: «Για να πω ότι μου έκαψαν το αυτοκίνητο, πρέπει να μου πει η πυροσβεστική ότι ήταν εμπρησμός. Πέραν των ποδοσφαιρικών δεν έχω κάποια άλλη διαφορά με κάποιον. Θα πάω να δώσω κι εγώ μια κατάθεση και ανάλογα με τα ευρήματα θα βγάλουν το πόρισμά τους».

Για το αν η φωτιά μπορεί να έχει σχέση με το γεγονός ότι άλλαξε στάση και στηρίζει την παράταξη Γραμμένου: «Αν κάθε φορά που κάποιος παράγοντας θέλει την αλλαγή στο ποδόσφαιρο, πρέπει να του καίμε το σπίτι ή το αυτοκίνητο, τι να πω. Φτάσαμε σε σημεία που δεν θέλω να χαρακτηρίσω. Είναι λυπηρό αν υπάρχει τέτοια περίπτωση, γιατί, σύμφωνα και με κάποιους μηχανικούς που μίλησα, υπάρχει και μια ελάχιστη πιθανότητα βραχυκυκλώματος. Αν τελικά πρόκειται για εμπρησμό, εύχομαι να είναι το τελευταίο κρούσμα».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από τον Metropolis 95.5

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey