Καιρού επιτρέποντος, Τετάρτη η επανασπορά! [pics]

28/11/2016 - 14:53 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2016 - 15:28

Ξεκίνησαν από χθες οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, όπως εξάλλου είχε προγραμματίσει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου.

Μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛΚ-Λαμία, συνεργεία του Δήμου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να "ξυρίζουν" το χορτάρι, στο επίπεδο του χώματος, ώστε τις επόμενες ημέρες να μπορέσει ο γεωπόνος να προχωρήσει στην επανασπορά. 

Η συνεχής βροχόπτωση από χθες δημιούργησε κάποια μικρά προβλήματα στο συνεργείο συντήρησης, αλλά όπως επεσήμαναν στο "SL" τόσο ο Πρόεδρος του νομικού προσώπου Μιχάλης Ταμβακέλλης, όσο και ο γεωπόνος του Σταδίου Δημήτρης Σκαρλάτος, την Τετάρτη το πρωί θα ξεκινήσει η επανασπορά.

Το χορτάρι χρειάζεται τουλάχιστον 10 ημέρες συντήρηση, πριν παραδοθεί προς χρήση και όλα δείχνουν ότι εάν το επιτρέψει ο καιρός, το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί κατά γράμμα. Εξάλλου, υπάρχει αγωνιστική δράση στη Football League και η ΑΕΛΚ φιλοξενεί τον Πανθρακικό στη Μυτιλήνη στις 11 Δεκεμβρίου, επομένως τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και ο "Ταρλάς" θα πρέπει να είναι -είτε έτσι είτε αλλιώς- έτοιμος να φιλοξενήσει την αναμέτρηση, σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να θεωρηθεί παρακώλυση των εντός έδρας υποχρεώσεων των Καλλονιατών, όπως προβλέπεται από τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ εις βάρος της δημοτικής αρχής.

Αναφορικά με το επόμενο εντός έδρας ματς του Αιολικού, αυτό κόντρα στον Παναργειακό στις 4 Δεκέμβρη, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι θα διεξαχθεί οριστικά στο Γήπεδο Λουτρών και όχι στη φυσική έδρα της ομάδας της Μυτιλήνης. 

Δείτε φωτογραφίες από την εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα στον "Ταρλά"

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey