Και τώρα... η ΕΠΣ Ηρακλείου!

11/01/2017 - 17:01 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2017 - 17:07

Η πρόκριση της Μικτής ΕΠΣ Λέσβου νέων στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων έφερε πολλά χαμόγελα σε όλο το νησί.

Από φέτος, η ΕΠΟ έχει προχωρήσει σε αλλαγές ως προς το σύστημα διεξαγωγής, με τις Ενώσεις να προχωρούν αυτόνομες ως το τέλος της διοργάνωσης βασιζόμενες αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις. Δεν συγκροτούνται πλέον ομάδες περιφερειών ή ζωνών και γι' αυτό το λόγο εξάλλου είχε τεράστια σημασία η κατάκτηση της πρωτιάς στους νέους, ώστε η ομάδα του Νομού μας να συνεχίσει αυτό της το ταξίδι και στην επόμενη φάση.

Εκεί, η Μικτή ΕΠΣ Λέσβου θα κοντραριστεί με την Μικτή ΕΠΣ Ηρακλείου Κρήτης σε έναν αγώνα νοκ-άουτ, που θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου σε ουδέτερο γήπεδο, πιθανότατα στην Αττική. Αναμφίβολα, μια κλήρωση δύσκολη, που όμως δεν δημιουργεί... φόβο, δεδομένης και της ποιότητας που φανέρωσε η μικτή μας στη διάρκεια των τεσσάρων αυτών αγώνων στην Ανάβυσσο.

Σημειώνεται ότι η Μικτή ΕΠΣ Ηρακλείου κατέκτησε την πρωτιά στον όμιλο της Κρήτης, νικώντας σήμερα την αντίστοιχη μικτή της ΕΠΣ Χανίων με σκορ 3-1, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης ομίλων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey