Τεχνικό τιμ... κορυφής!

11/01/2017 - 17:21 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2017 - 17:31

Η ΕΠΣ Λέσβου επιστρέφει από την Αττική με την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία των νέων στον Όμιλο Αιγαίου και μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στους παίδες.

Αναμφίβολα, το σημαντικότερο κομμάτι της επιτυχημένης πορείας των ομάδων μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων ανήκει στους ποδοσφαιριστές της Λέσβου και της Λήμνου, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Όμως, πίσω από την... πρώτη γραμμή, υπάρχει ένα τεχνικό τιμ, που όλο το προηγούμενο διάστημα εργάστηκε σκληρά μαζί με τους παίκτες και τα αποτελέσματα αυτής της προετοιμασίας αποτυπώνονται χαρακτηριστικά στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣΛ Παναγιώτης Μαστέλλος, οι συνεργάτες του Ραφαήλ Κάκκαρος από τη Λέσβο και Χρήστος Παλαιολογούδιας από τη Λήμνο (προπονητής του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου), αλλά και ο Γιάννης Πίνης, ήταν όλες αυτές τις ημέρες στις επάλξεις εντός και εκτός γηπέδων. Τους αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια, καθώς και στους συνοδούς της ΕΠΣΛ, Δημήτρη Ντουνιά, Χάρη Καλλία και Βασίλη Τσαγκάρη, που στάθηκαν στο πλευρό των μικρών ποδοσφαιριστών μας, παρέχοντας λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα και να παρουσιάστηκε. 

Φωτογραφία | Παναγιώτης Διμπαμπής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey