Προτάσεις Τσαγκάρη για το πρωτάθλημα των μικτών

13/01/2017 - 20:47 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2017 - 21:08

Ο επί σειρά ετών παράγοντας της ΕΠΣ Λέσβου, Βασίλης Τσαγκάρης, που κατέχει αυτή τη στιγμή τη θέση του αναπληρωτή γενικού γραμματέα στο διοικητικό συμβούλιο, έχοντας υπηρετήσει όμως πιστά την Ένωση από το 1996 ως σήμερα ακόμα και ως αντιπρόεδρος, απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ Σταύρο Ψαρρόπουλο, την οποία αναμένεται να κοινοποιήσει και προς την ΕΠΟ.

Η επιστολή αυτή πραγματεύεται τη διεξαγωγή των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, με προτάσεις για τον Όμιλο Αιγαίου και τις νησιωτικές Ενώσεις, ώστε να δοθεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε όλη τη διαδικασία. Ενδιαφέρον έχει μάλιστα, η πρόταση του για αγώνες στις έδρες των Ενώσεων και όχι στα άδεια από θεατές γήπεδα της Αττικής, με κυλιόμενο πρόγραμμα από νησί σε νησί. Αναφορικά με τη Λέσβο, η πρόταση Τσαγκάρη βάζει στο... παιχνίδι και τη Λήμνο, που είναι διαχρονικά "ριγμένη" από την κεντρική διοίκηση.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Τσαγκάρης ήταν ένας εκ των συνοδών της ΕΠΣ Λέσβου στην προ ημερών αποστολή των μικτών μας ομάδων στην Ανάβυσσο, βιώνοντας από πολύ κοντά την όλη διοργάνωση κατά την παραμονή των αποστολών μας στην Αττική.

Αναλυτικά, η επιστολή του Βασίλη Τσαγκάρη:

"Μυτιλήνη 13/1/2017

Τσαγκάρης Βασίλης
Σύμβουλος Ε.Π.Σ.Λ.

Προς: Ε.Π.Σ. Λέσβου
Πρόεδρος κ. Σταύρος Ψαρρόπουλος

Θέμα: Προτάσεις για διεξαγωγή αγώνων μικτών ομάδων Αιγαίου

Κύριε Πρόεδρε,

Σας καταθέτω τις προτάσεις μου σχετικά με τη διεξαγωγή των αγώνων μικτών ομάδων των Ενώσεων Αιγαίου.

  • Οι αγώνες, θεωρώ ότι, πρέπει να διεξάγονται σε δύο γύρους. Ο ένας, περί το τέλος Οκτωβρίου έκαστου έτους και ο άλλος, την περίοδο των Χριστουγέννων.
  • Οι αγώνες να μην διεξάγονται σε ουδέτερη έδρα, όπως γίνεται σήμερα, αλλά κάθε γύρος να γίνεται σε μία από τις έδρες των Ενώσεων και κυλιόμενα να αναλαμβάνει τη διεξαγωγή τους και μία Ένωση. Όταν, δε, έρθει η σειρά της Λέσβου, μπορεί να διεξαχθεί και ένας γύρος στη Λήμνο, αφού πλέον καλύπτει τις προϋποθέσεις διεξαγωγής τέτοιων αγώνων.
  • Οι ημέρες διεξαγωγής κάθε γύρου να μειωθούν σε τρεις και αυτό θα συμβεί, όταν με τη σύμφωνη γνώμη των Ε.Π.Σ., μειωθούν τα ρεπό σε δύο.
  • Απαραίτητη κρίνεται η παρουσία γιατρού στο χώρο διαμονής των αποστολών.
  • Τους αγώνες να διευθύνουν διαιτητές από τις Ε.Π.Σ. που συμμετέχουν.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Τσαγκάρης Βασίλης"

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey