Πίτα βραβεύσεων, υποσχέσεων και μηνυμάτων

07/02/2017 - 13:09

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο Πασιφάη της Σκάλας Καλλονής η κοπή της πίτας της ΕΠΣ Λέσβου, παρουσία εκπροσώπων του αθλητισμού, των τοπικών αρχών, της πολιτικής ηγεσίας και απλών φίλων του ποδοσφαίρου στο νησί μας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η Ένωση απένειμε τα έπαθλα στις πρωταθλήτριες ομάδες της αγωνιστικής περιόδου 2015-16, τον Αίγειρο Μυστεγνών στην Α' ΕΠΣΛ, τον Αρίωνα Μήθυμνας στη Β' ΕΠΣΛ και τον Απόλλωνα Δαφίων στη Γ' ΕΠΣΛ. Επιπρόσθετα, βραβεύτηκε η Μικτή ομάδα των νέων για την κατάκτηση της πρωτιάς στον Όμιλο Αιγαίου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, καθώς επίσης σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο και ο πρόεδρος της αντίστοιχης επιτροπής Δημήτρης Ντουνιάς.

Δεν έλειψαν επίσης και οι απονομές τιμητικής πλακέτας σε ανθρώπους, που ξεχώρισαν με τη στάση και το ήθος τους στη διάρκεια της χρονιάς. Ο λόγος για το πλήρωμα του πλωτού σκάφους του λιμενικού σταθμού Μηθύμνης, για τις δεκάδες διασώσεις που πραγματοποίησαν στα νερά του Αιγαίου, καθώς επίσης και στον λιμενικό Δημήτρη Κορομηλά που έπεσε στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Μυτιλήνης τα μεσάνυχτα της 12ης Δεκεμβρίου, βοηθώντας στη διάσωση των δύο εκ των πέντε παιδιών στο τραγικό δυστύχημα, που συγκλόνισε τη Λέσβο. Επιπρόσθετα, τιμήθηκε και ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός (την πλακέτα του παρέλαβε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  Γιώργος Ψάνης) για το γεγονός ότι επί δημαρχίας του τοποθετήθηκε συνθετικός τάπητας στο "Καραπαναγιώτειο" Μόριας και στο Γήπεδο Λουτρών.

Το φλουρί έπεσε στον Μακαρέα Άγρας και στον Ανδρονικά Παρακοίλων, που κέρδισαν αθλητικό υλικό, ενώ σε κάθε σύλλογο που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση παραδόθηκαν μπάλες. 

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣΛ Σταύρου Ψαρρόπουλου αναφορικά με το μέλλον του στο χώρου του ποδοσφαίρου, ειδικά μετά και τον πρόσφατο εμπρησμό στο αυτοκίνητό του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκοπεύει να διεκδικήσει την εκ νέου εκλογή του στην προεδρία της Ένωσης, τον Ιούνιο.

Από την πλευρά του, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, ο Γιώργος Ψάνης εξήγγειλε την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο Γήπεδο Μήθυμνας, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των ανθρώπων στο βόρειο κομμάτι του νησιού για εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής.  

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey