Παραδίδεται ξανά το «Γεώργιος Σκούφος» [vid]

03/03/2017 - 17:57 Τελευταία τροποποίηση στις 03/03/2017 - 21:54

Ένα πραγματικό γήπεδο - στολίδι, στην καρδιά της πόλης της Μυτιλήνης είναι έτοιμο να παραδοθεί ξανά προς χρήση από τον Δήμο Λέσβου στις ομάδες, δίνοντας προσωρινές λύσεις και στο στίβο, αναφορικά με τις ρίψεις των αθλητών του ακοντισμού, που δυστυχώς δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο προπόνησης στον «Ταρλά».

Ο λόγος για το Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος», όπου βρέθηκε το «SL», συνομιλώντας αποκλειστικά με τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Μιχάλη Ταμβακέλλη, ο οποίος ολοκληρώνει τη θητεία του στη συγκεκριμένη θέση, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία ένα έργο πνοής για τους αθλητικούς συλλόγους της Μυτιλήνης, που τόσο έλειψε τα προηγούμενα χρόνια.

Το συγκεκριμένο γήπεδο κατασκευάστηκε επί Δημαρχίας Νάσου Γιακαλή και πήρε το όνομα του αείμνηστου Γεώργιου Σκούφου, του οποίου ήταν όραμα η δημιουργία ενός αθλητικού χώρου, που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως κυψέλη παραγωγής ταλαντούχων ποδοσφαιριστών αποκλειστικά για τα ερασιτεχνικά σωματεία της Μυτιλήνης. Κάποια χρόνια αργότερα, επί Δημαρχίας Δημήτρη Βουνάτσου, ο συγκεκριμένος αθλητικός χώρος παραχωρήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ για τη δημιουργία προπονητικού κέντρου, με δικά της έξοδα, ωστόσο το Νοέμβριο του 2015 εγκαταλείφθηκε σε άσχημη κατάσταση για να μετακομίσει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στους Λάμπου Μύλους. Τον Απρίλη του 2016 ξεκίνησε το «συμμάζεμα» της αθλητικής εγκατάστασης και σήμερα, ο φακός του «SL» αποκαλύπτει την εξέλιξη των εργασιών, συνομιλώντας με τον Μιχάλη Ταμβακέλλη και τους συνεργάτες του για όσα έγιναν, αλλά και όσα έχουν δρομολογηθεί να γίνουν στο άμεσο μέλλον...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey