Μια μεγάλη αγκαλιά για τον Βασίλη!

30/03/2017 - 12:52 Τελευταία τροποποίηση στις 30/03/2017 - 13:16

Ένα ξεχωριστό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώθηκε την Τετάρτη (29/3) στο γήπεδο των Λουτρών, με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων βετεράνων και συγκεκριμένα του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου και των Παλαιμάχων Αγιάσου, Γέρας και Παλλεσβιακού.

Το Τουρνουά διοργανώθηκε στα πλαίσια της στήριξης του παλαιού ποδοσφαιριστή και προπονητή Βασίλη Καλαμιδιώτη, που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται ψυχικά, σωματικά αλλά και οικονομικά, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. 

Οι ομάδες αγωνίστηκαν σε τρία παιχνίδια για την ανάδειξη του νικητή. Στο αγωνιστικό σκέλος σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Ημιτελικοί

Αγιάσος-Παλλεσβιακός 1-0 (Σκόρερ: Βουρλής)
Βετεράνοι Λέσβου-Γέρα 2-1 (Σκόρερς: Παρασκευάς (2) - Κουρσουμπάς

Τελικός

Βετεράνοι Λέσβου-Αγιάσος 1-1 (5-4πεν.) (Σκόρερς: Διονυσάτος – Βουρλής)

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό – φιλανθρωπικό έργο, το οποίο ξεκίνησαν το 2010 και το συνεχίζουν καθημερινά, πάντοτε στο πλευρό των συνανθρώπων μας.

Ο Σύλλογος Βετεράνων Λέσβου ετοιμάζει και άλλες δράσεις το επόμενο διάστημα, ενώ σε δηλώσεις τους ο πρόεδρος Δημήτρης Φωταρέλλης και ο γενικός γραμματέας Λάκης Μέγας επεσήμαναν: «Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας και τους παλαιμάχους του Παλλεσβιακού, της Γέρας και της Αγιάσου, οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτό το τουρνουά, όπως επίσης και στους χορηγούς, φιλάθλους και όσους βρέθηκαν στα Λουτρά για να τιμήσουν τον Βασίλη Καλαμιδιώτη. Υποσχόμαστε και άλλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και απευθύνουμε τις ευχές μας για Καλό Πάσχα σε ολόκληρη την κοινωνία της Λέσβου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey