Ο Γιώργος Μαρίνος οδηγεί τον Αστέρα!

31/03/2017 - 21:02 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2017 - 21:43

Καλά… κρατάει ο Αστέρας Τρίπολης στο νότιο όμιλο της Superleague K17, με τον Μυτιληνιό Γιώργο Μαρίνο να δείχνει αρκετά βελτιωμένος και να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές ο Μαρίνος έχει σκοράρει 6 φορές, έχοντας παράλληλα συνολικά σε όλο το πρωτάθλημα 7 γκολ και 4 ασίστ! Κάτι που σημαίνει ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του...

Οι Αρκάδες ελπίζουν σε πρόκρισή τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, αφού βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα έχει ακόμα πέντε αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια. Κάτι που σημαίνει ότι ο Αστέρας μπορεί να ελπίζει σε… στραβοπάτημα του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού που έχει τους ίδιους βαθμούς με την ομάδα της Τρίπολης, για να δώσει το «παρών» στο Final 4 της Superleague Κ17.

Ο 17χρονος μέσος του Αστέρα, γεννημένος το 2000, αποτελεί έναν παίκτη-κλειδί για τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Μπεντεβή, από τη στιγμή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ, όσο όμως και ως οργανωτής.

Δείτε σε βίντεο τα 2 γκολ του Γιώργου Μαρίνου στο ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανιώνιο (νίκη με 5-3), ο οποίος έκανε το 2-0 και το 3-0 στον αγώνα:

Η φετινή πορεία των Κ17 του Αστέρα Τρίπολης δεν αφήνει… αδιάφορους τους διοικούντες την ΠΑΕ και αυτό φαίνεται από τη συχνή παρουσία του προέδρου της ομάδας Γιώργου Μποροβήλου. Εκτός αυτού όμως, τις τελευταίες αγωνιστικές στα ματς του τμήματος κάτω των 17 ετών δίνουν το «παρών» και οι ιδιοκτήτες της ομάδας Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος, οι οποίοι παρακολουθούν από κοντά τις προσπάθειες των μικρών και από τα όσα διαρρέουν τους αρέσει και αυτό που βλέπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: newsacademies.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey