Επιτυχημένη η ποδηλατοπορεία

17/05/2017 - 12:52 Τελευταία τροποποίηση στις 17/05/2017 - 17:22

Με περισσότερους από 200 συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου, η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία στη Μυτιλήνη. Ανάμεσα τους περίπου 120 μικρά παιδιά, που στην ασφάλεια μιας τόσο μεγάλης πορείας έκαναν μια ευχάριστη βόλτα την πόλη απ' άκρη σ' άκρη!

Ζωντάνια, χαμός, φωνές, έκδηλη χαρά. Αυτά ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της εκδήλωσης τόσο για τους μικρούς ποδηλάτες με βοηθητικές ρόδες όσο και τα μεγαλύτερα σε ηλικία, που με δυσκολία έφταναν στο παλιό ποδήλατο του μπαμπά. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσαν γονείς, που έκαναν ποδήλατο μαζί με τα παιδιά τους συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε μια τέτοια πορεία.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Μυτιλήνης, σε ανακοίνωσή του, χαρακτήρισε απόλυτα επιτυχημένη τη διοργάνωση, επισημαίνοντας πως κατάφερε αυτό που δεν είχαν πετύχει οι προηγούμενες. Τη μαζική συμμετοχή των παιδιών, που αποτελούν το μέλλον του τόπου, δείχνοντας το δρόμο για μια πιο ποδηλατική Μυτιλήνη, με στόχευση στην ασφαλή ποδηλατική μετακίνηση, σε ένα εκτενές δίκτυο ποδηλατόδρομων, αίτημα για το οποίο ο Ποδηλατικός Σύλλογος αναμένει απάντηση από το Δήμο Λέσβου.

Φωτογραφία | Μιχάλης Μπάκας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey