Αδελφοποίηση βετεράνων Λέσβου και Πειραιά [pics]

18/05/2017 - 19:17

Σύμφωνο αδελφοποίησης υπέγραψαν ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου και η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αιγάλεω. Οι σχέσεις των δύο πλευρών περνούν πλέον σε νέα φάση, με μόνιμους φιλικούς δεσμούς, έχοντας ανταλλάξει εδώ και τρία χρόνια εμπειρίες και γνώσεις, συμμετέχοντας σε κοινές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις (σε Μυτιλήνη, Μέθανα, Καλάβρυτα και Πειραιά), αναπτύσσοντας σχέσεις αμοιβαίας συνεργασίας και φιλίας, σε όλα τα κοινωνικά και αθλητικά επίπεδα. Το σύμφωνο υπέγραψαν οι δύο πρόεδροι, Δημήτρης Φωταρέλλης και Κανέλλος Τσιρίμπας.

Προηγήθηκε αγώνας μεταξύ των δύο συνδέσμων στο Γήπεδο Νίκαιας, έδρα της Προοδευτικής, όπου οι βετεράνοι Πειραιά νίκησαν με 4-1 τους Λέσβιους, με γκολ των Τοξόπουλου (2), Βαλσάμη και Μαυροειδή. Για την ομάδα του νησιού μας σκόραρε ο Μπέντο, βάζοντας μάλιστα μπροστά στο σκορ τη Λέσβο με 0-1.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο Σύνδεσμοι αντάλλαξαν τιμητικές πλακέτες, διαιτητής ήταν ο βετεράνος Γιάννης Σπάθας και ένας εκ των βοηθών ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αιολικού, Μοιραδωράκης, ενώ στις εξέδρες του Γηπέδου Νίκαιας παραβρέθηκε και ένας παλιός γνώριμος, ο Γιώργος Πλεξίδας, παλιός προπονητής του Αιολικού τις περιόδους 1995-96 και 1996-97.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey