Φωταγωγήθηκε το Γήπεδο Σκ. Καλλονής!

19/05/2017 - 13:18

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού στο Γήπεδο Σκάλας Καλλονής, η οποία είχε ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή όπως σας είχε ενημερώσει το "SL".

Το βράδυ της Πέμπτης μάλιστα, άναψαν για πρώτη φορά, φωτίζοντας τον αγωνιστικό χώρο, που πλέον θα μπορεί να φιλοξενεί και προπονήσεις μετά τη δύση του ηλίου. 

Ήταν μια πρωτοβουλία του Δήμου Λέσβου και συγκεκριμένα είχε προγραμματιστεί κατόπιν ενεργειών του Αντιδημάρχου Καλλονής Ταξιάρχη Βέρρου και του τέως προέδρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, Μιχάλη Ταμβακέλλη, η οποία υλοποιήθηκε από τον νυν πρόεδρο του οργανισμού Δημήτρη Αλεξίου. Πρόκειται ουσιαστικά για τους πυλώνες που... έστεκαν άχρηστοι στα Θέρμα, στα εγκαταλελειμμένα γήπεδα τένις.

Έστω και με... ημίμετρα, οι ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις εκσυγχρονίζονται, αν και σίγουρα υπάρχουν γήπεδα -μεταξύ των οποίων και εκείνο της Σκάλας Καλλονής- που χρειάζονται επιπρόσθετες παρεμβάσεις. Έχει καταντήσει κουραστικό πάντως, ειδικά μέσα από το "SL" να προσπαθούμε να πείσουμε τους αρμοδίους για την ανάγκη υλοποίησης έργων και εκτός ποδοσφαίρου. Μπορεί να αποτελεί την εύκολη λύση, μια εργολαβία λίγων χιλιάδων ευρώ, όμως αθροιστικά τα χρήματα που έχουν πέσει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα τα τελευταία χρόνια υπερβαίνουν κατά πολύ τα αντίστοιχα κονδύλια που έχουν εκταμιευτεί για όλα τα υπόλοιπα αθλήματα την τελευταία 25ετία! Ας οργανωθούμε επιτέλους...

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey