Κόκκινη κάρτα στις εξαρτήσεις!

21/06/2017 - 14:24 Τελευταία τροποποίηση στις 21/06/2017 - 14:54

Το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης θα φιλοξενήσει την τελετή λήξης του προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λέσβου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου. Η Ένωση έχει ετοιμάσει αγώνες επίδειξης, διάρκειας μισής ώρας με ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες, οι οποίες έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, ενώ μετά την ολοκλήρωση των αγώνων θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα.

Φέτος, η τελετή λήξης του πρωταθλήματος γίνεται σε συνεργασία με την «ΠΝΟΗ», το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτημένων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας του Δήμου Λέσβου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Εν όψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών η Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, το Κέντρο Πρόληψης ΠΝΟΗ, και το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης σε συνεργασία με την ΕΠΣ Λέσβου συνδιοργανώνουν εκδήλωση ευαισθητοποίησης, που πλαισιώνεται από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της τελετής λήξης του προπαιδικού πρωταθλήματος, με ώρα έναρξης τις 6 το απόγευμα της Κυριακής. Η όλη εκδήλωση έχει τίτλο «Κόκκινη Κάρτα στις Εξαρτήσεις».

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν τα σωματεία: ΑΕΛΚ, Αετός Λουτρών, Αιγέας Πλωμαρίου, Αιολικός, Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους, Αναγέννηση Αγιάσου, Ανδρονικάς Παρακοίλων, Απόλλων Βουναρακίου, Αστέρας Νίκης, Αστέρας Περάματος, Αχιλλέας Πέτρας, Διαγόρας Αγ. Παρασκευής, Ερμής Παμφίλων, Λιονταράκια, Μεσότοπος, Οδυσσέας Ελύτης, Πολιχνίτος, Τριφυλλάκια.

Επίσης την προσεχή Παρασκευή (23/6) θα πραγματοποιηθεί κλειστή ομάδα για εργαζόμενους σε Μ.Κ.Ο. εστιασμένης συζήτησης με θέμα: «Μετακινούμενες Πληθυσμιακές Ομάδες και Ουσίες» στο χώρο του ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey