Το χάρηκαν οι βετεράνοι με το Καλαμάκι

21/06/2017 - 18:14

Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου φιλοξένησε με απόλυτη επιτυχία την ομάδα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Καλαμακίου, πραγματοποιώντας μεταξύ άλλων και ένα φιλικό αγώνα το σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου.

Η πολυμελής αποστολή του Α.Ο. Καλαμακίου ξεναγήθηκε σε πολλές τουριστικές, αρχαιολογικές και θρησκευτικές περιοχές της Λέσβου, ενώ παράλληλα είχε ενημέρωση και για την σεισμόπληκτη περιοχή του νησιού μας. Έτσι σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου δεσμεύθηκαν να βοηθήσουν τα παιδιά της Βρίσας με σχολικό υλικό, ώστε η χρονιά να ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη χωρίς προβλήματα και ελλείψεις.

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Γ. Σκούφος» οι δύο ομάδες είχαν κέφια και οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι χόρτασαν από γκολ και θέαμα. Το τελικό 4-3 υπέρ των βετεράνων της Λέσβου διαμόρφωσαν ο Γιώργος Μπέντο με δύο γκολ και οι Παπαδέλλης, Χατζηγιαννάκης. Το ίδιο βράδυ οι βετεράνοι ξεφάντωσαν μαζί με τους φιλοξενούμενούς τους σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, δίνοντας υποσχέσεις για πραγματοποίηση και άλλων ανάλογων αθλητικών δράσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey