Το Beach Soccer επιστρέφει στη Σκάλα Καλλονής!

05/07/2017 - 22:43

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και μαζί του έφερε την επιθυμία για καλοκαιρινά παιχνίδια στην άμμο, κάτω απο τον υπέροχο ήλιο και δίπλα στη δροσερή θάλασσα!

Το Postarw.gr μαζί με το Element Beach Bar κάνουν τις επιθυμίες πράξη, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με το 2nd Beach Soccer Tournament στη Σκάλα Καλλονής, στο πλαίσιο του Sports Tour!

Η διοργάνωση έχει σκοπό να φέρει όλους τους μπαλαδόρους στο προσκήνιο, όπως είχε γίνει πέρυσι για πρώτη φορά, άκρως επιτυχημένα. Φυσικά, οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να φτιαχτεί ένα οργανωμένο γήπεδο, καθώς και μια διοργάνωση όσο το δυνατόν καλύτερη για συμμετέχοντες και θεατές, πλαισιωμένη από πλούσια δώρα, τα οποία γλυκοκοιτάζουν όλες οι ομάδες.

Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης, έχει οριστεί ανώτατο όριο συμμετοχών. Η κάθε ομάδα πρέπει υποχρεωτικά να έχει τέσσερα 4 άτομα (1 τερματοφύλακας, 3 παίκτες) και να έχουν συμπληρώσει όλοι το 16ο έτος της ηλικίας τους. Φυσικά, πρέπει να έχουν το όνομα της ομάδας τους και να είναι εξοπλισμένοι με κέφι ενέργεια και διάθεση.

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται στο Element Beach Bar, αλλά και με ένα μήνυμα στο Postarw.gr, ενώ είναι ανοικτές μέχρι την Παρασκευή (8/7).

Χορηγός επικοινωνίας είναι το SportLesvos.gr!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey