Αλλαγές και διευκρινίσεις για τις διοργανώσεις της ΕΠΣΛ

19/07/2017 - 12:39

Η ΕΠΣ Λέσβου ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα ισχύσουν στις διοργανώσεις της για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, καθώς και για την έναρξη των επίσημων αγώνων των ομάδων.

Αναλυτικά:

  • Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων στα πρωταθλήματα Α' – Β' – Γ'  Κατηγορίας, καθώς και στο Κύπελλο Λέσβου, περιόδου 2017- 2018, θα πρέπει να υποβληθούν μαζί με το συνυποσχετικό διαιτησίας – δήλωση σωματείου μέχρι την Πέμπτη 10 Αυγούστου. Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνει δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.
  • Τα σωματεία για να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει κάθε οικονομική εκκρεμότητα από χρηματικές ποινές, παράβολα συμμετοχής κ.λ.π. Οι προκηρύξεις της περιόδου 2017-18 θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΛ (www.epsl.gr) μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουλίου.
  • Η έναρξη των αγώνων Κυπέλλου Λέσβου θα  πραγματοποιηθεί στις 16-17 Σεπτεμβρίου. Η έναρξη του πρωταθλήματος Α' ΕΠΣ Λέσβου θα γίνει στις 23-24 Σεπτεμβρίου.
  • Τα σωματεία στους αγώνες πρωταθλήματος Α', Β', Γ' Κατηγορίας και Κυπέλλου Λέσβου είναι υποχρεωτικό να συμπεριλαμβάνουν στην 18άδα τους 2 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές γεννηθέντες μετά την 1-1-1998, εκ των οποίων ο ένας θα συμμετάσχει υποχρεωτικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στην 11άδα ή θα αντικαθίσταται μόνο από ποδοσφαιριστή ανάλογης ηλικίας, γεννηθέντα μετά την 1-1-1998. Σε περίπτωση αποβολής του ποδοσφαιριστή μικρής ηλικίας ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά χωρίς αυτόν.
  • Στους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου Λέσβου μπορούν να αγωνιστούν στην αρχική ενδεκάδα: Στην Α' κατηγορία μέχρι 3 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες πριν από την 1-1-1983, ενώ σε Β' και Γ' Κατηγορία μέχρι τέσσερις 4 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες πριν από την 1-1-1983.
  • Για τα σωματεία Α' Κατηγορίας, αλλά και για τις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής είναι υποχρεωτική η συνεργασία με προπονητή, κάτοχο διπλώματος UEFA - ΕΠΟ. Στην Β' Κατηγορία η συνεργασία αυτή είναι προαιρετική.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey