Σχολή παρατηρητών ανακοίνωσε η ΕΠΣ Λέσβου

07/08/2017 - 20:22

Η ΕΠΣ Λέσβου ανακοίνωσε την πραγματοποίηση σχολής παρατηρητών, στη Μυτιλήνη, με τις αιτήσεις συμμετοχής να γίνονται ήδη δεκτές.

Συγκεκριμένα, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη σχολή θα πρέπει μέχρι τις 31 Αυγούστου να προσκομίσουν στα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου το βιογραφικό τους σημείωμα, αναγράφοντας αναλυτικά πιθανές ομάδες όπου αγωνίστηκαν ως παίκτες, συλλόγους που πιθανώς να διετέλεσαν πρόεδροι, παράγοντες ή και προπονητές, μαζί με πλήρη στοιχεία και τηλέφωνα επικοινωνίας. Εναλλακτικά, μπορούν να το αποστείλουν και με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σημειώνεται ότι μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας, καμία αίτηση συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτή. Αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία και το χώρο, όπου θα πραγματοποηθεί η σχολή παρατηρητών, αλλά και για περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες θα υπάρκει και νέα ανακοίνωση από την Ένωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey