Το σήκωσαν τα Βασιλικά στο Αμπελικό

22/08/2017 - 13:31

Νικώντας το Νεοχώρι με σκορ 3-2 σε ένα συναρπαστικό τελικό, τα Βασιλικά κατέκτησαν το Τουρνουά 5x5 "Άμπελος 2017", που πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο Αμπελικού.

Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν τα χωριά που είχαν πληγεί κατά τον πρόσφατο σεισμό της 12ης Ιουνίου και συγκεκριμένα το Ακράσι, το Αμπελικό, τα Βασιλικά, η Βρίσα (Δρώτα-Πλωμάρι), το Μεγαλοχώρι και το Νεοχώρι (Παλαιοχώρι-Μελίντα). Για να φτάσουν οι δύο ομάδες στον τελικό, χρειάστηκε το Νεοχώρι να επικρατήσει κόντρα στο Ακράσι με 2-8, ενώ ο έτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Βασιλικά και Βρίσα (2-2) κρίθηκε στα πέναλτι με 4-3.

Κατά γενική ομολογία ήταν ένα από τα καλύτερα τουρνουά των τελευταίων χρόνων, δεδομένου ότι σε όλους τους αγώνες το θέαμα ήταν όμορφο, χωρίς την παραμικρή ένταση, σε ένα γήπεδο που ήταν πάντα γεμάτο από φίλους του ποδοσφαίρου.

Η "Άμπελος" ευχαριστεί ιδιαίτερα τα παιδιά όλων των ομάδων για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά 5x5 και για το "ευ αγωνίζεσθαι" που επέδειξαν. Παράλληλα, ευχαριστεί την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την ανακαίνιση του αθλητικού κέντρου, το Δήμο Λέσβου για την προσφορά σε μπάλες, δίχτυα, καθώς και τα έπαθλα, την Ε.Π.Σ.Λέσβου για τη διαιτητική κάλυψη των αγώνων, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λέσβου για την ιατρική κάλυψη, αλλά και όλα τα μέλη της "Αμπέλου" για την εθελοντική τους προσφορά στη διοργάνωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey