Κάτω από τη... βάση η Σχολή UEFA C!

20/09/2017 - 12:42 Τελευταία τροποποίηση στις 20/09/2017 - 15:55

Η ΕΠΣ Λέσβου διοργάνωσε τις προηγούμενες ημέρες Σχολή Προπονητών για την απόκτηση διπλώματος UEFA C, με 46 υποψηφίους που παρακολούθησαν τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα υπό τις οδηγίες των εκπαιδευτών της Ομοσπονδίας Κυρανούδη, Τσάνα και Ιορδανίδη.

Τα αποτελέσματα ωστόσο ήταν απογοητευτικά, αφού μόλις 11 υποψήφιοι κατάφεραν να αποκτήσουν το δίπλωμα, περνώντας με επιτυχία τις εξετάσεις τους. Από τους 35 που συμμετείχαν στη Σχολή, οι οι 5 κόπηκαν τόσο στα γραπτά όσο και στην πρακτική, ενώ οι υπόλοιποι 30 σε ένα από τα δύο σκέλη. Πάντως, πιστοποίηση παρακολούθησης θα λάβουν όλοι από την ΕΠΟ, έχοντας δικαίωμα επανεξέτασης το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, όσοι απέτυχαν σε γραπτά και πρακτική δύναται να εξεταστούν από μία φορά σε κάθε μάθημα, ενώ όσοι δεν κατάφεραν σε ένα από αυτά μπορούν να ζητήσουν επανεξέταση μέχρι και δύο φορές για το ίδιο μάθημα.

Οι 11 διπλωματούχοι προπονητές UEFA C από τη Σχολή της ΕΠΣ Λέσβου, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του "SL", είναι οι εξής:

Αλεξίου Ευστράτιος
Ανδρόνικος Παναγιώτης
Βλαστέλλης Δημήτρης
Γεωργούλης Δημήτρης
Κουτρομπίλας Γιώργος
Λάλος Σπύρος
Μοσχονησιώτης Ιωάννης
Μπουλούμπασης Βασίλης
Νταλαμπίρας Μιχάλης
Πάνου Γιώργος
Χαβιαράς Νικόλαος

Σημειώνεται ότι η ΕΠΣ Λέσβου θα καταθέσει αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για λειτουργία νέας σχολής τους επόμενους μήνες, ώστε να μπορέσουν όσοι απέτυχαν να αποκτήσουν το δίπλωμα, να επανεξεταστούν στη Μυτιλήνη, χωρίς δηλαδή να φύγουν εκτός νησιού για να παρακολουθήσουν μια Σχολή σε άλλο μέρος της Ελλάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey