Καθαρίστηκαν οι τουαλέτες στο Γήπεδο «Π. Σαλταμάρας» [pics]

15/10/2017 - 14:34 Τελευταία τροποποίηση στις 15/10/2017 - 14:52

Χρειάστηκε η καταγγελία γονέων μικρών αθλητών, που πήγαν τα παιδιά τους στο Γήπεδο "Παναγιώτης Σαλταμάρας", απέναντι από τα Δικαστήρια, για να παίξουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και ένα δημοσίευμα του "SL", για να λειτουργήσει ο μηχανισμός καθαριότητας του Δήμου Λέσβου και να καθαριστούν οι τουαλέτες.

Μετά το άρθρο του "SL" τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, για τις άθλιες συνθήκες υγιεινής, την Παρασκευή νωρίς το μεσημέρι ειδικό συνεργείο βρέθηκε στο γήπεδο και καθάρισε τις τουαλέτες. Ο χώρος είναι πλέον αξιοπρεπής και προσφέρει τις στοιχειώδεις ανέσεις. Ας μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο γίνονται καθημερινά προπονήσεις μικρών και μεγάλων, εξυπηρετώντας πάρα πολλές ομάδες.

Άλλαξε άρδην η εικόνα στις τουαλέτες, που είναι ξανά λειτουργικές | © SportLesvos.gr

Ο ρόλος του Τύπου είναι και εποπτικός, ασκώντας μεταξύ άλλων και δημόσιο έλεγχο. Από μεριάς μας, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι τα αντανακλαστικά του Δήμου λειτούργησαν, έστω και με καθυστέρηση, οπότε το σημαντικό είναι ότι η δουλειά έγινε. Με λίγο καλύτερο προγραμματισμό, θα αποφευχθούν ανάλογα δυσάρεστα περιστατικά. Ελπίζουμε πως δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey