Επανασπορά στο «Γεώργιος Σκούφος»

26/10/2017 - 13:14

Τις εργασίες συντήρησης των γηπέδων με φυσικό χλοοτάπητα ξεκινά άμεσα ο Δήμος Λέσβου και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού.

Συγκεκριμένα, αύριο θα γίνει επανασπορά στο Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος», το οποίο θα παραμείνει εκτός λειτουργίας για περίπου 25 ημέρες. Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης είναι να τροποποιηθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων, που χρησιμοποιούσαν το γήπεδο ως έδρα των αγώνων τους στα επίσημα πρωταθλήματα. Έτσι, το ματς της Α' ΕΠΣ Λέσβου Οδυσσέας Ελύτης – Όλυμπος Αγιάσου θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Θερμής (28/10, 16:00), ενώ εκείνο μεταξύ Παλλεσβιακού και Έφηβου Παμφίλων θα γίνει στα Λουτρά (29/10, 15:00).

Σημειώνεται, ότι ο Οργανισμός του Δήμου Λέσβου προγραμματίζει επανασπορά και στο Στάδιο Μυτιλήνης, αμέσως μετά τα δύο εντός έδρας ντέρμπι του Αιολικού στη Γ' Εθνική με Παναργειακό και Αήττητο Σπάτων. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι εργασίες συντήρησης στον «Ταρλά» θα διαρκέσουν ένα μήνα, με αποτέλεσμα ο Αιολικός να αγωνιστεί κόντρα στον Ερμή Κιβερίου πιθανότατα στο Γήπεδο Λουτρών, επιστρέφοντας ξανά στη φυσική του έδρα για την αναμέτρηση με τον Πανθηραϊκό.

Με βάση τις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ Οργανισμού και των ομάδων του Πλωμαρίου, οι εργασίες συντήρησης στο «Μιχαλέλλειο» Γήπεδο έχουν δρομολογηθεί μετά το τέλος των πρωταθλημάτων (Απρίλιος 2018). Τέλος, αναφορικά με το Στάδιο «Κώστας Κεντέρης» το ρεπορτάζ του «SL» αναφέρει πως πιθανότατα θα γίνει και εκεί επανασπορά, εκτός απροόπτου, μέσα στο Νοέμβριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey