Περιφερειακή συνάντηση με Περέϊρα-Τσιρώνη

15/12/2017 - 12:19

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Λέσβου η περιφερειακή συνάντηση διαιτησίας, παρουσία του επικεφαλής της ΚΕΔ Μέλο Περέϊρα και του μέλους της Σταύρου Τριτσώνη.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΛ Νίκος Χρόνης, ο Αρχιδιαιτητής Στρατής Παπουτσέλης, ο εκπαιδευτής Γιώργος Κουκούλας, καθώς επίσης και οι Γιάννης Μαχαίρας, Παντελής Ρούλλης από την ΕΠΣ Χίου, καθώς και ο Δημήτρης Βαλής από την ΕΠΣ Σάμου. Σημειώνεται ότι εκπρόσωπος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα παραστεί στην αντίστοιχη συνάντηση που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Μετά το αρχικό καλωσόρισμα εκ μέρους του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Νίκου Χρόνη, επισημάνθηκε ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται τις ΕΠΣ της περιφέρειας εκπρόσωποι της ΚΕΔ της ΕΠΟ, αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα τους, τονίζοντας τη σπουδαιότητα αυτής της κίνησης, η οποία ανοίγει νέους δρόμους στις σχέσεις της κεντρικής διοίκησης με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μέλο Περέϊρα ζήτησε από τους παρευρισκομένους να αναλύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καταθέτοντας απόψεις αλλά και προτάσεις. Αναδείχθηκαν τα ιδιαίτερα προβλήματα της νησιωτικότητας, υπήρχε ταύτιση μεταξύ των Ενώσεων που εκπροσωπήθηκαν, συζητήθηκαν ζητήματα οικονομικής φύσεως τόσο για τα σωματεία όσο και για τους διαιτητές.

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής ενημέρωσε ότι έχει εκπονηθεί πρόγραμμα της ΚΕΔ για την περίοδο 2018-2022 ως προς την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων, το οποίο μάλιστα ανέλυσε διεξοδικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey