Όλα έτοιμα για την ημερίδα του Ατρόμητου Ανεμώτιας

09/02/2018 - 15:11 Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2018 - 15:26

Ημερίδα προπονητικής ποδοσφαίρου διοργανώνει την Κυριακή (11/2) ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, σε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που θα πραγματοποιηθεί (18:00) στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Επίσημος προσκεκλημένος είναι ο καταξιωμένος προπονητής Σάκης Τσιώλης, κάτοχος διπλώματος UEFA Pro με θητεία μεταξύ άλλων σε Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ, Άρη, Ολυμπιακό Βόλου. Μαζί του θα βρίσκονται o Χρήστος Γάτσης, διευθύνων σύμβουλος της Target Sport, ο διπλωματούχος προπονητής UEFA A Ευάγγελος Τσιώλης, η Σύμβουλο Ζωής (Life Coach) και Συναισθηματικής Νοημοσύνης (Emotional Intelligence Coach) Ζωή Κονταξή και ο επίσης διπλωματούχος προπονητής UEFA A Στέλιος Πούλος.

Βέβαια, οι άνθρωποι του Ατρόμητου Ανεμώτιας έχουν ετοιμάσει και άλλες εκπλήξεις, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες του «SL» στο νησί θα βρεθούν και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι, που δεν θα έχουν άμεση σχέση με τις εισηγήσεις της ημερίδας, αλλά θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και προσωπικά τον πρόεδρο του Ατρόμητου Ανεμώτιας Δημήτρη Μητρέλλο.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το «SportLesvos.gr», η Εφημερίδα «Εμπρός» και το «Emprosnet.gr».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey