Έρχεται ο τάπητας για το Γήπεδο Μεσοτόπου!

19/01/2018 - 17:52 Τελευταία τροποποίηση στις 19/01/2018 - 18:52

Στην τελική του φάση μπαίνει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «SL», ο εκσυγχρονισμός και η ανακατασκευή του Γηπέδου Μεσοτόπου μετά από αρκετά μεγάλη καθυστέρηση.

Παρότι έχουν γίνει εδώ και καιρό οι απαραίτητες εργασίες στο υπόστρωμα, καθώς και τα αποστραγγιστικά, εκκρεμούσε η τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα. Πλέον, άπαντες στο χωριό αλλά και γενικώς στην περιοχή της νοτιοδυτικής Λέσβου μπορούν να μετρούν αντίστροφα.

Όπως αποκαλύπτει το «SL», ο εργολάβος είναι έτοιμος και ήδη από σήμερα ξεκίνησε να παίρνει προσφορές από τις μεταφορικές εταιρείες για την αποστολή του συνθετικού τάπητα. Όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες το απαραίτητο υλικό θα είναι στο νησί, όπως και το καουτσούκ. Θα ξεκινήσει έτσι η τοποθέτηση του στο Γήπεδο Μεσοτόπου, το οποίο μέσα στο Φεβρουάριο θα είναι ολοκληρωμένο και θα προετοιμάζεται για εγκαίνια. 

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Ταμβακέλλης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του «SL» και πρόσθεσε: «Έχουμε ευχάριστα νέα, όπως ακριβώς το αναφέρετε. Μετά από πολλές καθυστερήσεις και έξι παρατάσεις, θα έχουμε σύντομα αίσιο τέλος για το Γήπεδο Μεσοτόπου, παρότι βγήκαμε εκτός χρονοδιαγράμματος. Εκτιμώ ότι μέσα στον Φεβρουάριο η αθλητική αυτή εγκατάσταση θα είναι έτοιμη να παραδοθεί προς χρήση όχι μόνο στα παιδιά του Μεσοτόπου, αλλά συνολικά της περιοχής αυτής που είναι γεγονός ότι δεν διαθέτει τις απαραίτητες αθλητικές υποδομές.»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο εκσυγχρονισμός των ποδοσφαιρικών γηπέδων δε σταματά εκεί, αφού όπως σημείωσε «σειρά παίρνει το Γήπεδο Άντισσας, ενώ έχει συμπεριληφθεί επίσης εντός του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Λέσβου για το 2018 και η ανακατασκευή του Γηπέδου Άγρας, με ίδιους πόρους, για το οποίο υπάρχει έτοιμη μελέτη που χρειάζεται επικαιροποίηση.»

Υπενθυμίζεται, ότι η προοπτική της τοποθέτησης συνθετικού τάπητα στο Γήπεδο Μεσοτόπου είχε καταγραφεί από τις 17 Φεβρουαρίου του 2014 στην αθλητική εφημερίδα «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ», όπως και η τότε εξαγγελία του Γηπέδου Λουτρών. Μένει να διαφανεί εάν το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο θα αποδειχθεί 100% προφητικό, με αντίστοιχες εργασίες και στο βόρειο τμήμα του νησιού, είτε πρόκειται για τη Στύψη είτε για το Μόλυβο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey