Τελευταίες μεταγραφές

02/02/2018 - 17:23 Τελευταία τροποποίηση στις 02/02/2018 - 17:24

Η 31η Ιανουαρίου είναι η τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου και πολλές ομάδες πραγματοποιούν τις προσθήκες τους, ενισχύοντας το δυναμικό τους. Το «SL» παρακολουθεί τις εξελίξεις και σας τις μεταφέρει.

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

  • Ο Αρίων Παλαιοκήπου απέκτησε τον Γρηγόρη Αγά, που αγωνιζόταν στον Παπανικολή Ερεσού. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει παίξει παλαιότερα σε Αναγέννηση Γέρας, Δόξα Πλαγιάς, ενώ στο ξεκίνημα της καριέρας του φόρεσε ξανά τη φανέλα του Αρίωνα Παλαιοκήπου.
  • Τον τερματοφύλακα Δημήτρη Αποστολέλλη πρόσθεσε στο ρόστερ της η Αναγέννηση Γέρας. Ο πρώην κίπερ του Κεραυνού Αφάλωνα θα αποτελέσει την τριάδα των Γεραγωτών κάτω από τα δοκάρια, μαζί με τους Παναγιώτη Χατζηκλειδαρά και Γιώργο Καλαρέμα.
  • Ο Οδυσσέας Ελύτης πήρε τον μέσο Άγγελο Λαμπρίδη από ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς και τον Ανδρέα Μελλησουργό, στόπερ, από σύλλογο της Αχαΐας.
  • Ο Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους πρόσθεσε τον πολυθεσίτη Σίμο Καμάτσο από τη Θύελλα Πηγής και τον Παναγιώτη Αθανασέλλη, αμυντικό, από τον Αστέρα Ιππείου.
  • Ο Κεραυνός Αφάλωνα έκανε τρεις πολύ καλές μεταγραφές στις θέσεις τερματοφύλακα, άμυνας και επίθεσης. Επέστρεψε ο Γιάννης Βαρνάς στην ομάδα (είχε αποχωρήσει πριν λίγους μήνες πηγαίνοντας στον Ορφέα Κεραμειών) και αποκτήθηκαν ο δυναμικός αμυντικός Μάριο Λουμίτζιο, επίσης του Ορφέα και ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Γαβριήλ, ο οποίος υπεράσπιζε την εστία του ΑΟ Μεσότοπου.
  • Ο Ορφέας Κεραμειών ολοκλήρωσε τρεις περιπτώσεις, που αναμένεται να ενισχύσουν τις γραμμές του. Ο λόγος για τον δεξιό μπακ Βαγγέλη Ψαρό από τον Ατρόμητο Αγίας. Μαρίνας, τον αμυντικό μέσο Ραφαήλ Παπαπορφυρίου από τη Θύελλα και τον επιθετικό Γρηγόρη Χατζέλλη από τον Όλυμπο Αγιάσου.
  • Η Φίλια απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Χρήστο Ρουκουνιώτη από την ομάδα του Αστέρα Ιππείου.
  • Ο Όλυμπος Αγιάσου πήρε δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, που ασφαλώς και θα δώσουν βοήθεια στο υπόλοιπου της σεζόν, τον αμυντικό Γιώργο Ευαγγελέλη με τη μορφή δανεισμού από τον Οδυσσέα Ελύτη και τον επιθετικό Γιώργο Κόμβο από τον Ορφέα Κεραμειών, που είχε αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛΚ, αποτελώντας αντάλλαγμα στη μεταγραφή του Χατζέλλη.
  • Η Θύελλα Πηγής πραγματοποίησε σημαντική ενίσχυση, με την απόκτηση του γκολκίπερ Γιάννη Ραφαήλ Κουκώνη, που άνηκε στον Ερμή Παμφίλών, του μέσου Σπύρου Καναβού από τον Ορφέα Κεραμειών, του ακραίου μέσου Δημήτρη Τσιβγούλη από τον Αίγειρο Μυστεγνών και των αμυντικών Μιχάλη Βαλαμιού και Προκόπη Σαββέλου από τον Ορφέα Κεραμειών. Αποχώρησαν όμως οι Καμάτσος και Παπαπορφυρίου.
  • Οκτώ παίκτες απέκτησε ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον πολύπειρο αμυντικό Γιώργο Βασιλέλλη από τον Παπανικολή, αλλά και τρεις ακόμη παίκτες από την ομάδα της Ερεσού, τον Μάκη Παπαβασιλείου και τους αδερφούς Θανάση και Αναστάσιο Τζάλα. Τη φανέλα της ομάδας της Αγίας Μαρίνας θα φορούν ακόμη ο μέσος του Έφηβου Παμφίλων Στέλιος Πινάκης, ο αμυντικός μέσος του Αίγειρου Μυστεγνών Επαμεινώνδας Κνείκου, ο επιθετικός του Αίαντα Μυτιλήνης Παναγιώτης Βαλσάμης και ο μέσος του Αίαντα Βασίλης Αγριτέλλης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το «SL» για την ολοκλήρωση των μεταγραφών με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey