Το σήκωσε ο Ηρακλής Ατσικής!

22/02/2015 - 12:05

Το Κύπελλο Λήμνου κατέληξε στα χέρια του Ηρακλή Ατσικής, ο οποίος επιβλήθηκε στον τελικό του γειτονικού νησιού του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου με σκορ 2-1. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο του Κοντιά, μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, οι οποίοι χάρηκαν το ποδόσφαιρο και χειροκρότησαν θερμά τις δύο ομάδες, παρά το γεγονός πως παρακολούθησαν όρθιοι την αναμέτρηση αφού δεν υπάρχουν κερκίδες!

Η ομάδα της Ατσικής έφτασε στη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου χάρη σε δύο γκολ του Βασίλη Κρίκη, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ηρακλή στο 43', οδηγώντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με το ψυχολογικό πλεονέκτημα από το υπέρ της σκορ. Στην επανάληψη, ο Κεραυνός προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες την ώρα που ο Ηρακλής Ατσικής είχε στο μυαλό του τη διατήρηση των κεκτημένων από το πρώτο 45λεπτο. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Αγίου Δημητρίου ήταν να μειώσει στο 80ο λεπτό με τέρμα που σημείωσε ο Σ. Τσολακούδης.

Μετά την ανάδειξη των δύο κυπελλούχων σε Λέσβο και Λήμνο, θα εξεταστεί από την ΕΠΣΛ η πρόθεση των δύο ομάδων αναφορικά με τη συνέχεια του θεσμού στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας και σε περίπτωση, που μία εκ των δύο ή και οι δύο επιθυμούν να λάβουν μέρος (η ΕΠΟ δίνει προαιρετικό δικαίωμα στις ομάδες), τότε θα οριστεί τις επόμενες ημέρες ο υπέρ-τελικός του Νομού.

(Με πληροφορίες από την εφημερίδα "Λημνιακή Φωνή". Φωτογραφία από την εφημερίδα "Λημνιακός λόγος")

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey