Επιτυχημένος ο αγώνας μνήμης στη Λήμνο

16/03/2016 - 13:31

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Μικτή Λήμνου-Σ.Ε.Π.Λ, που ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του ποδοσφαιριστή της Προποντίδας Ν.Κούταλης, Νίκου Γαλημίτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για τους ποδοσφαιριστές που χειρουργήθηκαν λόγω τραυματισμών τους, κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Παράλληλα, θέλοντας να υπενθυμίσουν στους αρμόδιους φορείς ότι η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών θα πρέπει να είναι υποχρεωτική, ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνων Ποδοσφαιριστών Λήμνου ανάρτησε πανό που έγραφε "ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ".

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Μύρινας, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, για να συνεισφέρει οικονομικά αλλά και για να χειροκροτήσει τις ομάδες, που αποτελούνταν από ποδοσφαιριστές όλου του νησιού.

Σε ανακοίνωσή του ο Σ.Ε.Π.Λ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες που έλαβαν μέρος, τους προπονητές, τους διαιτητές, καθώς και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου για την υποστήριξή του και τον πρόεδρο του κ. Ν. Μαρινάκη, που διετέλεσε χρέη ιατρού αγώνα. Η καταμέτρηση των εσόδων θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, παρουσία εκπροσώπου του Δήμου Λήμνου. Ο αγώνας για ένα ποδόσφαιρο χωρίς βία, χωρίς ρατσισμό, με αλληλεγγύη και ασφάλεια, συνεχίζεται…

Φωτογραφία: Λημνιακή Φωνή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey