Παραίτηση Λαμπρινού με αιχμές κατά της ΕΠΣΛ

04/04/2017 - 12:59

Επιστολή παραίτηση από την τοπική επιτροπή Λήμνου της ΕΠΣΛ απέστειλε προς τον πρόεδρο Σταύρο Ψαρρόπουλο, ο επί σειρά ετών παράγοντας του ΑΟ Ηφαιστία Άγγελος Βλάττας- Λαμπρινός, κατηγορώντας την Ένωση για την απόφασή της να αλλάξει ημερομηνία στη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ ανόδου, μεταξύ του δεύτερου της Α2 και του προτελευταίου της Α1.

Αναλυτικά:

"Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΣ Λέσβου.

Όπως γνωρίζετε και ως οφείλω να γνωρίσω στους αναγνώστες αυτής της επιστολής παραίτησης, υπήρξα για χρόνια παράγοντας του Α.Ο. ΗΦΑΙΣΤΙΑ. Με δική της πρόταση, συμμετείχα στις τελευταίες εκλογές της ΕΠΣ Λέσβου και εκλέχτηκα ως αναπληρωματικό μέλος. Όπως επίσης γνωρίζετε, τα τελευταία 12 χρόνια εκτελώ χρέη παρατηρητή αγώνων ποδοσφαίρου στη Λήμνο και πάρα πολλές φορές συνέταξα επιβαρυντικές για την Α.Ο. ΗΦΑΙΣΤΙΑ εκθέσεις. Όλα αυτά τα χρόνια δεν παρενέβη προς την ΕΠΣ για ιδιαίτερη αντιμετώπιση της, πράγμα που δείχνει ότι δεν μεροληπτώ υπέρ του συγκεκριμένου σωματείου.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετείχα στην Τοπική Επιτροπή Λήμνου, έχοντας πάρα πολλές φορές αντίδραση σε αποφάσεις σας που δημιούργησαν προστριβές μεταξύ των ποδοσφαιρικών σωματείων του νησιού και άφηναν υπόνοιες για το αδιάβλητο των πρωταθλημάτων. Να σας θυμίσω την έντονη, πέρυσι τέτοιο καιρό, διαφωνία μου για τον ορισμό διαιτητών και παρατηρητών εκτός Λήμνου για τα μπαράζ του πρωταθλητή, που οδήγησαν στην αναξιοπιστία των διαιτητών, παράπονα που εφέτος εισέπραξα ως εκπρόσωπος σας στο νησί ουκ ολίγες φορές. Η κίνησή σας να σφυρίξουν τον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου, εφέτος, μόνο Λημνιοί διαιτητές αποκατάστησε σε ένα μεγάλο μέρος την αξιοπιστία των εδώ διαιτητών.

Τη φετινή σεζόν καθιερώσαμε ως Τοπική Επιτροπή Λήμνου την αναβολή παιχνιδιών ΜΟΝΟ με τη συναίνεση και των δυο ενδιαφερόμενων ομάδων και κατά δική σας ομολογία είχαμε ένα αδιάβλητο πρωτάθλημα. Η απόφασή σας όμως να αλλάξετε την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ ανόδου, μεταξύ του 2ου της Α2 και του προτελευταίου της Α1:

  • Δείχνει ότι το ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου λειτουργεί μεροληπτικά υπέρ του ενός σωματείου (κατά παράβαση του ΚΑΠ περί απουσίας παικτών)
  • Καταργεί την προκήρυξη του πρωταθλήματος. (η απόφασή σας στηρίζεται στην διοργάνωση πρωταθλημάτων Κ20)
  • Καθιστά την Τοπική Επιτροπή Λήμνου «διακοσμητικό στοιχείο» και τα μέλη τους τον περίγελο των ποδοσφαιρικών σωματείων του νησιού
  • Επειδή στην ζωή μου δεν έχω μάθει να παριστάνω την «γλάστρα», παραιτούμε από μέλος της Τοπικής Επιτροπής Λήμνου – διακοσμητικό στοιχείο

Λήμνος, 4 Απριλίου 2017

Βλάττας – Λαμπρινός Άγγελος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey