Δεκάρα... τσακιστή ο Κεραυνός!

10/10/2017 - 22:43 Τελευταία τροποποίηση στις 11/10/2017 - 12:19

Η απρόσμενη εντός έδρας ήττα του Ηρακλή από τον Διαγόρα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού καθώς και το δεύτερο συνεχόμενο 10-0 που σημείωσε ο Κεραυνός (το πρώτο με την Προποντίδα) επί του Αητού Πλάκας σημάδεψαν τη 2η Aγωνιστική στο πρωτάθλημα της Λήμνου. Επίσης, σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε το Θάνος μέσα στην έδρα της ΑΕΛ με 2-1, ενώ δύο αναμετρήσεις δεν ανέδειξαν νικητή και πιο συγκεκριμένα, Ηφαιστία-Άρης Μούδρου (2-2) και Φιλοκτήτης-Κάσπακας (0-0).

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

Ηρακλής Ατσικής-Διαγόρας Σαρδών 2-3

Στην Ατσική, ο Ηρακλής υπέστη ήττα σοκ από τον Διαγόρα με 3-2, με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Το αποτέλεσμα σκόρπισε απογοήτευση στους φίλους του. Από την άλλη, η ομάδα των Σαρδών πίστεψε περισσότερο στην ισοπαλία, αλλά ευτύχησε να σκοράρει με τον Μελισσό στο τέλος και να πάρει το σπουδαίο τρίποντο. Τα δυο πρώτα γκολ των νικητών πέτυχε ο Ταμβάκης, ενώ οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με τους Δημήτρη Κρίκη και Δόντσο.

Ηφαιστία - Άρης Μούδρου 2-2

Παρά της προσπάθειες που κατέβαλαν στο γήπεδο Ηφαιστία και Άρης, κανένας δεν κέρδισε και έτσι οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το ισόπαλο 2-2. Σκόρερς των γηπεδούχων, που θα μπορούσαν να είχαν νικήσει αν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ήταν οι Τσαλίκης και Κουδουνάς. Δεν το έπραξαν όμως και το πλήρωσαν στην εκπνοή. Τα γκολ του Άρη ήρθαν από τα πόδια των Γαϊτανέρη και Μπακίτα. Τρεις παίκτες της Ηφαιστίας και ένας από τον Άρη αποβλήθηκαν από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Κεραυνός Αγ. Δημητρίου-Αητός Πλάκας 10-0

Ο Κεραυνός δεν χαρίζεται σε κανέναν και αυτή τη φορά φιλοδώρησε με δέκα γκολ τον Αητό Πλάκας, σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν αντέχει σε κριτική, αφού το σκορ δεν θύμισε αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά αγώνα πόλο και ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Για την ιστορία, τέσσερα γκολ σημείωσε ο Τσακαλίδης, δύο πέτυχε ο Ποντίκας και από ένα γκολ σημείωσαν οι Γκίνης, Διαματάρης, Μαρουκάκης και Γαλημήτης.

ΑΕ Λήμνου-Θάνος 1-2

Το Θάνος πέρασε με ένα σημαντικό τρίποντο από τη Μύρινα, καταβάλλοντας την αντίσταση της ΑΕ Λήμνου με 1-2, σε ένα παιχνίδι που είχε καλή παρουσία σε όλη τη διάρκειά του. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Πετρέλλης και Κακαλής, ενώ για την ΑΕΛΚ σκόραρε ο Κόμης.

Φιλοκτήτης-Αγ. Γεώργιος 4-0

Σαρωτικός αποδείχθηκε στον Κοντιά ο Φιλοκτήτης, καθώς επιβλήθηκε με 4-0 του Αγίου Γεωργίου, διπλασιάζοντας έτσι τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Ο Γκαλιούρης πέτυχε χατ τρικ, ενώ το άλλο γκολ σημείωσε ο Πιαντές για τους νικητές.

Αργοναύτες-Κάσπακας 0-0

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν, Αργοναύτες και Κάσπακας έμειναν στο στείρο 0-0, κατακτώντας από ένα βαθμό.

Ρεπό είχε η Προποντίδα.

Βαθμολογία

Α' Κατηγορία Λήμνου Β. Γκολ
1. Κεραυνός 6 20-0
2. Φιλοκτήτης 6 9-0
3. Διαγόρας 6 6-4
4. Αργοναύτες 5 2-1
5. Ηρακλής 4 11-3
6. ΑΕΛ 4 2-2
7. Θάνος 4 4-4
8. Ηφαιστία 1 2-2
9. Άρης 1 3-4
10. Κάσπακας 1 0-5
11. Προποντίδα 0 0-11
12. Αητός 0 0-11
13. Άγ. Γεώργιος 0 0-13

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey