«Τσέκαραν» εισιτήρια Κεραυνός και Ηφαιστία στο Κύπελλο

12/10/2017 - 00:08

Εύκολη πρόκριση πήραν το απόγευμα της Τετάρτης Κεραυνός Αγ. Δημητρίου (φωτό) και Ηφαιστία, στους δύο πρώτους προημιτελικούς του Κυπέλλου Λήμνου (την επόμενη Τετάρτη θα γίνουν τα άλλα δύο παιχνίδια αυτής της φάσης), καθώς υπερίσχυσαν των Άρη Μούδρου και Προποντίδας με 0-4 και 4-0, αντίστοιχα. Πλέον περιμένουν να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

Άρης Μούδρου-Κεραυνός Αγ. Δημητρίου 0-4

Ο Κεραυνός πιστοποίησε άλλη μια φορά την ανωτερότητα του καθώς μετά της δύο "δεκάρες" στο πρωτάθλημα, φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ και τον Άρη Μούδρου, αφήνοντάς τον εκτός κυπέλλου. Οι περσινοί πρωταθλητές προηγήθηκαν με 0-1 χάρη σε γκολ του Ποντίκα και αύξησαν το προβάδισμά τους μετά το 60ο λεπτό. Ο γηπεδούχος Άρης πρόσεξε περισσότερο την αμυντική του γραμμή, επιδιώκοντας να χτυπήσει στην κόντρα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Ο Αλέξανδρος Γαλιμήτης με κοντινό σουτ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του Κεραυνού, για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα από τον Ποντίκα, ο οποίος έκανε χατ τρικ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Ηφαιστία-Προποντίδα 4-0

Στα ημιτελικά πέρασε και η Ηφαιστία, καθώς αποδείχθηκε ανώτερη από την Προποντίδα, η οποία δεν την απείλησε σε μεγάλο βαθμό. Ο Λάμπρος Κουδουνάς (Λέσβιος στην καταγωγή) πέτυχε δύο γκολ, ενώ τα άλλα δύο σκόραραν οι Μαλιαρός και Γιάννης Καραμόσχος, γράφοντας το τελικό 4-0 για την ομάδα από το Κοντοπούλι.

Κύπελλο Λήμνου

Προημιτελικά
Άρης Μούδρου-Κεραυνός Αγ. Δημητρίου 0-4
Ηφαιστία-Προποντίδα 4-0
Διαγόρας Σαρδών-Ηρακλής Ατσικής (18/10, 15:30)
Κάσπακας-Θάνος (18/10, 15:30)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey