«3x3» Κεραυνός και Διαγόρας

17/10/2017 - 22:27

Το... βιολί τους συνέχισαν Κεραυνός και Διαγόρας, καθώς νίκησαν και στην 3η Αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας Λήμνου τους αντιπάλους τους, παραμένοντας ζευγάρι στην κορυφή.

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

Κεραυνός Αγίου Δημητρίου-Θάνος 6-0

Ο περσινός πρωταθλητής Κεραυνός, που ακόμη η άμυνα του δεν έχει παραβιαστεί, ενώ διαθέτει και την καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα, επιβλήθηκε με σκορ 6-0 του Θάνους, χωρίς οι παίκτες του να... κουραστούν και να... ιδρώσουν. Πλέον εστιάζουν την προσοχή τους στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ηρακλή την ερχόμενη Κυριακή. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μαρουκάκης ο οποίος πέτυχε Χατ τρικ, ενώ τα άλλα γκολ για την ομάδα του Αγίου Δημητρίου πέτυχαν οι Ποντίκας, Τσακαλίδης και Γαλημίτης.

 ΑΕ Λήμνου-Ηρακλής Ατσικής 2-4

Η ΑΕ Λήμνου προσπάθησε, αλλά ο Ηρακλής Ατσικής πανηγύρισε το τρίποντο | Φωτογραφία: Θύμιος Παλάντζας

Ο Ηρακλής μπορεί να νίκησε με 2-4 στη Μύρινα την ΑΕ Λήμνου, οι παίκτες του όμως έκαναν τα εύκολα δύσκολα και λίγο έλειψε στο τέλος να την πατήσουν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 χάρη στα γκολ των Φώτη Κρίκη και Μπεκρή, η ΑΕ Λήμνου μείωσε με τον Πρωτούλη και λίγο μετά ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ της ομάδας της Ατσικής έδωσε τη δυνατότητα στον ίδιο ποδοσφαιριστή να ισοφαρίσει σε 2-2. Από το σημείο αυτό το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. Ο Ηρακλής με πέναλτι του Τζιβάκη έκανε το 2-3 και λίγο πριν από το τέλος ο Κωνσταντάρας έγραψε το τελικό 2-4.

Άγιος Γεώργιος-Αργοναύτες

Εκτός έδρας νίκη για τους Αργοναύτες, με 0-3 επί του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος ακόμη δεν έχει γευτεί τη χαρά της κατάκτησης βαθμών. Για την ομάδα της Μύρινας, που σημείωσε την 2η νίκη στο πρωτάθλημα, σκόραρα δύο γκολ ο Τζούλιο Τόπι και ένα ο Καμπουράκης.

Προποντίδα-Ηφαιστία 0-6

Ευρεία εκτός έδρας νίκη πήρε η Ηφαιστία, η οποία από το ξεκίνημα είχε τα ηνία και κυριάρχησε στο γήπεδο με αντίπαλο την Προποντίδα. Οι γηπεδούχοι δεν ικανοποιούν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Τσαλίκης, Δημόπουλος και Καραμόσχος στο άνετο και εύκολο όπως εξελίχθηκε απόγευμα για τους φιλοξενούμενους.

Διαγόρας Σαρδών-Φιλοκτήτης 2-1

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας φιγουράρει ο Διαγόρας Σαρδών

Ο Διαγόρας μπορεί να δυσκολεύτηκε στην έδρα του με αντίπαλο τον Φιλοκτήτη, πίστεψε όμως περισσότερο στη νίκη και πήρε το τρίποντο με σκορ 2-1. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη επικράτηση για την ομάδα από τις Σαρδές, που φιγουράρει στο ρετιρέ παρέα με τον Κεραυνό. Τζώης και Μελισσός ήταν οι σκόρερς των νικητών, ενώ ο Κλάβος σημείωσε το γκολ του ηττημένου.

Άρης Μούδρου-Κάσπακας 2-2

Στη μοναδική ισοπαλία της αγωνιστικής, Άρης Μούδρου και Κάσπακας έμειναν στο 2-2, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. Βασίλας και Γαϊτανέρης ήταν οι σκόρερς των γηπεδούχων, ενώ για τους φιλοξενούμενους την μπάλα στα δίχτυα έστειλαν οι Αγαλιάνος και Κατακουζηνός.

Ρεπό: Αητός Πλάκας

Βαθμολογία

Α' Κατηγορία Λήμνου Β. Γκολ
1. Κεραυνός 9 26-0
2. Διαγόρας 9 8-6
3. Φιλοκτήτης 7 11-2
4. Αργοναύτες 7 5-1
5. Ηρακλής 6 15-5
6. Ηφαιστία 4 8-2
7. Θάνος 3 4-10
8. ΑΕ Λήμνου 3 4-4
9. Άρης 2 5-6
10. Κάσπακας 2 2-7
11. Αητός 0 0-11
12. Προποντίδα 0 0-16
13. Άγ. Γεώργιος 0 0-16

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey