Πέρασαν Ηρακλής και Κάσπακας

18/10/2017 - 22:39

Ηρακλής Ατσικής και ο ΑΟ Κάσπακας είναι οι άλλες δύο ομάδες που πέρασαν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Λήμνου, μετά τα σημερινά νικηφόρα αποτελέσματα που πήραν απέναντι στο Θάνος και στο Διαγόρα Σαρδών, αντίστοιχα. Πριν από λίγες μέρες, την πρόκριση είχε εξασφαλίσει ο Κεραυνός, που νίκησε εύκολα 0-4 τον Άρη Μούδρου, αλλά και την Ηφαιστία που επικράτησε με 4-0 της Προποντίδας. Έτσι, η κλήρωση δεν αποκλείεται να βγάλει ντέρμπι μεταξύ των δύο "αιωνίων" του λημνιακού ποδοσφαίρου, Κεραυνού και Ηρακλή.

Ρεπορτάζ // Νίκος Λαγουτάρης

ΑΟ Κάσπακας - ΑΟ Θάνος 3-1

Στο Δημοτικό Στάδιο της Μύρινας ο Κάσπακας αποδείχθηκε καλύτερος του Θάνους, παίζοντας έξυπνα και δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο, τις οποίες και αξιοποίησε φθάνοντας στο δίκαιο 3-1. Αν και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με γκολ που σημείωσε Καράμανλης, οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ανατροπή με δύο γκολ από τον Ιμπραχήμ Ρονάλντο και ένα του Αγαλιάνου, τα οποία σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού.

Διαγόρας - Ηρακλής 1-3

Ο Διαγόρας προηγήθηκε με γκολ πέναλτι του Ναπολέοντα Μελισσού πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού 1-0. Ο Ηρακλής στη συνέχεια βρήκε τα πατήματα του στο γήπεδο, φθάνοντας στην ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Κωνσταντάρα. Με το ξεκίνημα στην επανάληψη ο Κουτζούμης με άπιαστη κεφαλιά, αξιοποίησε σέντρα που του έγινε από τα πλάγια, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 1-2. Τη νίκη-πρόκριση για την ομάδα της Ατσικής "κλείδωσε" ο Φώτης Κρίκης με σουτ εντός περιοχής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey